Luettelo

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

24.07.2024 01:07

Ylä-itävaltalaisen anturiin erikoistuneen E+E Elektronikin johtoon on tullut raikas tuulahdus.

(Engerwitzdorf, 23.07.2024)

Engerwitzdorfissa sijaitsevan anturivalmistaja E+E Elektronikin uusi johto on toiminut 1. heinäkuuta 2024 alkaen. Wolfgang Pucher on aloittanut tehtävässään teknisenä toimitusjohtajana. Min Kim otti vastuun markkinaosastosta toukokuussa 2024. Tämä uusi nimitys vahvistaa yrityksen johtoa ja antaa uutta vauhtia tulevalle kehitykselle.

Uusi markkinajohto: Min Kim

Min Kimillä on 23 vuoden työkokemus, josta 15 vuotta erilaisissa kansainvälisissä johtotehtävissä. 52-vuotias on opiskellut Saksassa kauppatieteitä ja liiketaloutta ja hankkinut alkuasiantuntemuksensa Robert Bosch -konsernissa erityisesti Aasian ja Tyynenmeren alueilla. Hänen toimenkuvaansa kuuluu myös maailmanlaajuisen myynnin johtaminen ja ostettujen yritysten integrointi. Toukokuun 1. päivästä 2024 lähtien Kim on vastannut E+E Elektronikin markkinaosastosta.

Tässä tehtävässä hän vastaa myynnistä ja markkinoinnista, tuotehallinnosta, ostoista ja logistiikasta, henkilöstöhallinnosta sekä kaikista seitsemästä tytäryhtiöstä. Uusi teknologiajohtaja: Wolfgang Pucher

Wolfgang Pucher otti E+E Elektronikin Technology-divisioonan johtoonsa 1. heinäkuuta 2024. Hänen vastuualueeseensa kuuluvat kehitys, tuotanto, laadunhallinta, kalibrointilaboratorio, tietotekniikka ja tekninen infrastruktuuri. Wolfgang Pucher opiskeli konetekniikkaa ja väitteli tohtoriksi mittaustekniikasta Grazin teknillisessä yliopistossa. vuonna 1997 61-vuotias siirtyi Dr. Johannes Heidenhain GmbH:n palvelukseen, jossa hän toimi lukuisissa johtotehtävissä mittalaitteiden ja tarkkuuskoneiden kehittämisessä.

Kehityspäällikkönä hänellä on monen vuoden kokemus kehityksestä, tuotannosta, kokoonpanosta, laadunhallinnasta ja markkinoinnista. Kaksinkertainen asiantuntemus tulevaa kehitystä varten

Min Kim ja Wolfgang Pucher ovat kaksi erittäin kokenutta johtajaa. heidän asiantuntemuksensa omilla aloillaan auttaa kehittämään E+E Elektronikia tunnustetusta, vakaasta yrityksestä innovatiiviseksi, maailmanlaajuiseksi markkinajohtajaksi, jolla on uraauurtavaa teknologiaa. Yhdessä on tarkoitus kehittää uusia markkinamahdollisuuksia ja laajentaa asiakaskuntaa. Lisäksi kehitys- ja tuotantoprosessien optimointi ja innovatiivisten ratkaisujen edistäminen ovat asialistalla.

Lisää uutisia

Uppoudu "vihreään vyöhykkeeseen" ja löydä potentiaalisi: huipputeknisten antureiden avulla tehokkaampaa huomista varten

CDS201-, HTS201- ja TES201-antureiden muodostaman kolmikon myötä itävaltalainen an...

Uuden HTS801:n myötä E+E Elektronik tuo markkinoille tähän mennessä tehokkaimman kosteus- ja lämp...

Digitaalinen anturimoduuli kustannustehokkaaseen kosteuden ja lämpötilan mittaukseen

I...

alkaen 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal Trade Center

Halli 3, osastot F31 - F32

Itävaltalainen anturivalmistaja E+E Elektronik laajentaa digitaalisten anturielementtien val...