Luettelo

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

22.08.2024 01:08

Turvallisuus aina mielessä

SISTEMA-turvakirjasto Dunkermotorenin älykkäille dPro-moottoreille STO:lla varustettuna

AMETEKin tuotemerkkiin kuuluva Dunkermotoren tarjoaa nyt asiakkailleen turvakirjaston älykkäille moottoreilleen ja ohjauselektroniikalleen, joissa on integroitu STO (Safe Torque Off) -turvatoiminto. Koko dPro-tuoteperheen harjattomien tasavirtamoottoreiden valikoiman lisäksi tähän kuuluu myös ulkoinen ohjauselektroniikka BGE 5510 dPro. Näin järjestelmän kokonaisturvallisuus on helppo määrittää laskentatyökalun avulla.

Esimerkiksi IFA:n ilmainen SISTEMA-ohjelmistoavustaja tarjoaa koneenvalmistajille automaattista apua koko järjestelmän turvallisuuden laskemiseen. Eri komponentit ja niiden riskiparametrit voidaan tallentaa ohjelmistoon, ja yksittäisten muutosten vaikutukset, mukaan lukien järjestelmän saavuttama suoritustaso, voidaan määrittää automaattisesti. Nämä turvallisuuteen liittyvät tiedot voidaan helposti kopioida projektiin kirjaston avulla. Manuaalinen siirto ja siihen liittyvä virheriski poistuvat näin ollen.

Kaikkien STO:lla varustettujen Dunkermotoren-tuotteiden turvallisuuskirjasto on ladattavissa maksutta taajuusmuuttajavalmistajan verkkosivuilta:

https://www.dunkermotoren.de/en/downloads/manuals

Lisää uutisia

Dunkermotorenin uusi 4Q-säädin tarjoaa korkean suorituskyvyn edulliseen hintaan
Dunkermotoren tasoittaa tietä täysin automatisoidulle ja digitalisoidulle intralogistiikalle
Dunkermotoren, AMETEKin tuotemerkki, on ylpeä siitä, että se saa Minas Geraisin yliopiston Milhagem Team -kilpa-auton käyttövoiman harjattomalla tasavirtamoottorillaan
Dunkermotoren julkaisee Motion Journalin uuden numeron "mo"

Amsterdamissa 14.-17. toukokuuta 2024 järjestettävä Int...

Dunkermotorenin uusi korkean resoluution kooderi korkeimpiin tarkkuusvaatimuksiin