Luettelo

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

12.09.2024 01:09

Täysin integroitu kustannustehokas ohjain

Dunkermotorenin uusi 4Q-säädin tarjoaa korkean suorituskyvyn edulliseen hintaan

AMETEKin tuotemerkkiin kuuluvan Dunkermotorenin BG 42 -harjaton moottori on jo pitkään ollut vakiintunut monenlaisissa sovelluksissa ja teollisuudenaloilla. Nyt voimansiirtotekniikan valmistaja tuo markkinoille toisen integroidun ohjaimen. BG 42 dGo tekee vaikutuksen korkealla suorituskyvyllä erityisen edulliseen hintaan. Täysimittainen 4-kvadranttiohjain voidaan parametrisoida tehtaalta ja sitä voidaan helposti ohjata sen tulojen kautta. Se myös hyödyntää moottorin koko potentiaalin - valitusta pituudesta ja nimellisjännitteestä (BG 42x15 12V - BG 42x45 48V) riippumatta.

Integroimalla ohjain moottorikoteloon ja optimoimalla käyttöparametrit voidaan konfiguroida erityisen tehokas taajuusmuuttaja, joka säästää arvokasta energiaa ja pidentää merkittävästi akkukäyttöisten laitteiden käyttöaikaa.

Konfiguroitavien liitäntöjen ansiosta sovelluksessa tarvittava moottorin täysi toiminnallisuus voidaan kartoittaa mahdollisimman vähillä johdoilla. Esimerkiksi perusversiossa tarvitaan virtalähteen lisäksi vain yksi analoginen tulo, yksi nopeuslähtö ja kaksi digitaalista tuloa, jotta kaikki mahdollisuudet voidaan hyödyntää.

Tarvitaanko suojausluokka? Ei ongelmaa! Uusi dGo-ohjain voidaan integroida myös kestävään BG45-versioon, joka on varustettu hybridipistokkeilla ja joka on saatavana IP65-luokkaan asti. Esimerkiksi pumppusovelluksissa uusi BG42 dGo-ohjain mahdollistaa tarkasti säädetyn nopeuden ja vaaditun virtausnopeuden tarkan määrityksen, mikä parantaa huomattavasti tällaisen järjestelmän tehokkuutta. Kuitenkin myös vääntömomentin rajoitus voidaan asettaa tarkasti ja toistettavasti ex works jokaiseen sovellukseen, mitä vaaditaan esimerkiksi lypsyroboteissa tai hihnankireyden ohjauksessa tuotantojärjestelmissä. BG 42 dGo:n avulla Dunkermotoren tarjoaa erityisen taloudellisen käyttökonseptin, joka voidaan konfiguroida optimaalisesti moniin sovelluksiin.

Lisää uutisia

Dunkermotoren tasoittaa tietä täysin automatisoidulle ja digitalisoidulle intralogistiikalle

22.08.2024 01:00

Turvallisuus aina mielessä

SISTEMA-turvakirjasto Dunkermotorenin älykkäille dPro-moottoreille STO:lla varustettuna

Dunkermotoren, AMETEKin tuotemerkki, on ylpeä siitä, että se saa Minas Geraisin yliopiston Milhagem Team -kilpa-auton käyttövoiman harjattomalla tasavirtamoottorillaan
Dunkermotoren julkaisee Motion Journalin uuden numeron "mo"

Amsterdamissa 14.-17. toukokuuta 2024 järjestettävä Int...

Dunkermotorenin uusi korkean resoluution kooderi korkeimpiin tarkkuusvaatimuksiin