Luettelo

Haas Automation Europe

Haas Automation Europe

  • DIN EN ISO 9001:2008

Haas Automation Europe

  • DIN EN ISO 9001:2008

28.06.2015 00:06

Erittäin nopea 40-kartioinen Haas DM-1 -poraus-/jyrsintäkeskus

Jotta konepajojen kilpailukyky säilyisi nykyisessä taloustilanteessa, varaosat on tuotettava nopeasti ja täsmällisesti, ja lattiatilan käyttö täytyy suunnitella tarkkaan. Olipa yrityksesi useita eri tuotteita valmistava yritys, joka pyrkii parantamaan suoritustehoa, tai alihankkijakonepaja, joka etsii pientä, nopeaa 40-kartioista konetta, Haas Automationin DM-1 on ihanteellinen valinta.

DM-1 on erittäin nopea, pienikokoinen Lean-tyylinen työstökeskus. Se mahdollistaa useiden koneiden sijoittamisen vierekkäin, jotta työpajan arvokas lattiatila tulee mahdollisimman tehokkaaseen käyttöön. Korkea kiihdytysnopeus, suuret akselinopeudet ja lyhyet työkalujen vaihtoajat sekä 40-kartioinen avoin kara tekevät DM-1-työstökeskuksesta houkuttelevan ja tuottavan.

DM-1:n koko on 508 × 406 × 394 mm, ja siinä on 660 × 381 mm:n T-urapöytä. Avoin, suorakäyttöinen 40-kartioinen kara pyörii 15 000 kierrosta minuutissa ja mahdollistaa erittäin nopean jäykän kierteityksen jopa nelinkertaisella sisäänvetonopeudella. Kara on kiinnitetty suoraan moottoriin, jonka ansiosta kuumeneminen vähenee, voimansiirto paranee ja pintaviimeistelystä tulee laadukkaampaa. 15 hevosvoiman vektorikarajärjestelmä antaa enimmillään 62 N m:n leikkausvääntövoiman jyrsintään ja poraamiseen.

DM-1-koneen leikkausnopeus nopeassa jyrsinnässä on jopa 30,5 m/min, ja koneen sivuasenteinen 18+1 työkalun vaihtaja vaihtaa työkalut nopeasti lyhentäen leikkauksen välistä aikaa. Nopea 61 m/min:n pikaliike yhdistettynä korkeaan kiihdytysnopeuteen lyhentää sykliä ja parantaa suoritustehoa.

DM-1-koneessa olevan jyrkkään kulmaan asennetun sisäisen metallilevyn ansiosta roskat on helppo kerätä. Lisävarusteena saatavat kaksoislasturuuvit vievät lastut koneen takaosassa olevaan poistoaukkoon, mikä mahdollistaa usean koneen sijoittamisen vierekkäin. Vakiovarusteena on 170 litran jäähdytysnestesäiliö, jonka voi liittää ohjelmoitavaan jäähdytyssuuttimeen ja paineistettuihin karan läpi virtaaviin jäähdytysjärjestelmiin. Saatavissa on laaja valikoima tuottavuutta parantavia lisävarusteita, mukaan lukien nopea työstöohjelmisto, langaton työkalujen ja työn anturijärjestelmä, neljännen ja viidennen akselin käyttö ja paljon muuta.

Lisää uutisia

Haas Automation, Inc:n suosittu poraus- ja kierteityskone DT-1 on nyt saatavilla avoimella, suorakäyttöisellä kara
työstö- ja tuotantoteollisuuskoulutuksen stipendirahastoon Euroopassa.
Kun Haas Automation esitteli Servo Bar 300 -tangonsyöttäjän vuonna 1999, siitä tuli välittömästi suo...
Yhä useammat komponentit vaativat 5-akselista työstötekniikkaa, jotta valmistelu- ja sykliajat lyhen...

12.06.2015 00:06

Haas UMC-750SS
Erittäin nopea 5-akselinen Haas UMC-750SS -yleistyöstökeskus
Tilat Euroopassa hankittu, keskeiset rekrytoinnit tehty