Luettelo

Haas Automation Europe

Haas Automation Europe

  • DIN EN ISO 9001:2008

Haas Automation Europe

  • DIN EN ISO 9001:2008

27.07.2015 00:07

Haas Automation on ilmoittanut lahjoittavansa 425 000 $ (n. 400 000 €)

työstö- ja tuotantoteollisuuskoulutuksen stipendirahastoon Euroopassa.
Nyt toista vuotta jaettavat stipendit ovat lahja Haas Automation Inc:n perustajalta ja omistajalta Gene Haasilta Gene Haas Foundation (GHF) -säätiön kautta.

GHF-stipendien tarkoituksena on rohkaista nuoria aloittamaan teknisen alan opinnot ja valitsemaan ammattinsa työstön ja teollisuuden alalta. Stipendit ovat kaikkien eurooppalaisten työstöopetusta tarjoavien koulujen haettavissa, ja niiden tarkoituksena on auttaa opiskelijoita ja heidän vanhempiaan maksamaan oppikirjat, työvaatteet, pienet työkalut tai opintomatkat. Koulut eivät voi tehdä laitehankintoja GHF-varoilla.

Stipendin saajien odotetaan kirjoittavan raportin Haas Automationille muutama kuukausi stipendin saamisen jälkeen. Raportissa on kerrottava, miten stipendi käytettiin.

Haas Automation Europen toimitusjohtajan Jens Thingin mukaan GHF-stipendit hyödyttävät sekä opiskelijoita että alaa: ”Keventämällä opiskelijoiden taloudellista taakkaa toivomme heidän voivan keskittyä paremmin opiskeluun”, hän sanoo. ”GHF-stipendien perimmäisenä tavoitteena on parantaa opiskelijoiden tasoa ja lisätä heidän sitoutumistaan teollisuuden koulutusohjelmiin kaikkialla Euroopassa.” Aiemmat apurahakierrokset ovat osoittautuneet menestyksellisiksi Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Olemme iloisia, että voimme jatkaa ohjelmaa vuonna 2015 ja siitä eteenpäin.”

Haas Automation ja Yhdysvaltain kansallinen koneistustaitojen instituutti (National Institute for Metalworking Skills, NIMS) tukevat GHF-apurahaohjelmaa. Euroopassa projektia luotsaa Haas Europen uusi Haas Technical Education Centre (HTEC) -koulutuskeskuksen ja koulutusyhteistyön koordinaattori Simon Vanmaekelbergh..

Lisää uutisia

Haas Automation, Inc:n suosittu poraus- ja kierteityskone DT-1 on nyt saatavilla avoimella, suorakäyttöisellä kara
Kun Haas Automation esitteli Servo Bar 300 -tangonsyöttäjän vuonna 1999, siitä tuli välittömästi suo...
Jotta konepajojen kilpailukyky säilyisi nykyisessä taloustilanteessa, varaosat on tuotettava nopeast...
Yhä useammat komponentit vaativat 5-akselista työstötekniikkaa, jotta valmistelu- ja sykliajat lyhen...

12.06.2015 00:06

Haas UMC-750SS
Erittäin nopea 5-akselinen Haas UMC-750SS -yleistyöstökeskus
Tilat Euroopassa hankittu, keskeiset rekrytoinnit tehty