Luettelo

Haas Automation Europe

Haas Automation Europe

  • DIN EN ISO 9001:2008

Haas Automation Europe

  • DIN EN ISO 9001:2008

19.05.2016 00:05

Haasin poraus- ja kierteityskone DT-1 on nyt saatavilla karalla, jonka nopeus on 20 000 kierr./min

Haas Automation, Inc:n suosittu poraus- ja kierteityskone DT-1 on nyt saatavilla avoimella, suorakäyttöisellä kara

Haas Automation, Inc:n suosittu poraus- ja kierteityskone DT-1 on nyt saatavilla avoimella, suorakäyttöisellä karalla, jonka nopeus on 20 000 kierrosta minuutissa. Tämä mahdollistaa suuremmat leikkausnopeudet pienille työkaluille ja nopean työstön.

Lisävarusteena saatava 20 000 kierroksen kara on ihanteellinen sovelluksiin, jotka vaativat suurta karanopeutta, ja se on tarpeeksi tehokas vaikeasti työstettävien materiaalien jyrsintään. Se mahdollistaa jäykän kierteityksen 5 000 kierroksen minuuttinopeudella ja jopa nelinkertaisella sisäänvetonopeudella, mikä nopeuttaa sykliä. Karan teholähteenä toimii 21,7 N m:n leikkausvääntövoiman tuottava 11,2 kW:n vektorikarajärjestelmä, ja moottori on kiinnitetty suoraan karaan. Tämän ansiosta kuumeneminen vähenee, voimansiirto paranee ja pintaviimeistelystä tulee laadukkaampaa.

DT-1 on pienikokoinen Lean-tyylinen työstökeskus. Se mahdollistaa useiden koneiden sijoittamisen vierekkäin, jotta työpajan arvokas lattiatila tulee mahdollisimman tehokkaaseen käyttöön. Koneen koko on 508 × 406 × 394 mm, ja siinä on 660 × 381 mm:n T-urapöytä, mutta se ei silti vaadi suurta tilaa. Koneen leikkausnopeus nopeassa jyrsinnässä on jopa 30,5 m/min, ja sivuasenteinen 20+1 työkalun vaihtaja vaihtaa työkalut nopeasti lyhentäen leikkauksen välistä aikaa. Nopea 61,0 m/min:n pikaliike yhdistettynä korkeaan kiihdytysnopeuteen lyhentää sykliä ja parantaa suoritustehoa.

DT-1-koneessa olevan jyrkkään kulmaan asennetun sisäisen metallilevyn ansiosta roskat on helppo kerätä. Lisävarusteena saatavat kaksoislasturuuvit vievät lastut koneen takaosassa olevaan poistoaukkoon, mikä mahdollistaa usean koneen sijoittamisen vierekkäin.

Vakiovarusteena on 170 litran jäähdytysnestesäiliö, jonka voi liittää ohjelmoitavaan jäähdytyssuuttimeen ja paineistettuihin karan läpi virtaaviin jäähdytysjärjestelmiin.

Haasin Yhdysvalloissa rakentaman poraus- ja kierteityskone DT-1:n huolto onnistuu eri puolilla maailmaa sijaitsevissa Haas Factory Outlet -toimipisteissä, mikä takaa alan kattavimman huolto- ja tukiverkoston.

Lisää uutisia

työstö- ja tuotantoteollisuuskoulutuksen stipendirahastoon Euroopassa.
Kun Haas Automation esitteli Servo Bar 300 -tangonsyöttäjän vuonna 1999, siitä tuli välittömästi suo...
Jotta konepajojen kilpailukyky säilyisi nykyisessä taloustilanteessa, varaosat on tuotettava nopeast...
Yhä useammat komponentit vaativat 5-akselista työstötekniikkaa, jotta valmistelu- ja sykliajat lyhen...

12.06.2015 00:06

Haas UMC-750SS
Erittäin nopea 5-akselinen Haas UMC-750SS -yleistyöstökeskus
Tilat Euroopassa hankittu, keskeiset rekrytoinnit tehty