Luettelo

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

Koskien DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

Tehokkaat teollisuuden imujärjestelmät jokaiseen sovellukseen
Tehokas imu ja luotettavuus tarpeen mukaan: DEBUS-imujärjestelmät poistavat lähes mitä tahansa materiaalia - myös nesteitä ja palavaa pölyä.

DEBUS-imujärjestelmät: Parempaan turvallisuuteen ja tehokkuuteen
Paranna puhtautta ja turvallisuutta työpaikalla. Optimoi työprosessit ja vähennä tuotantokustannuksia: DEBUS-teollisuusimureilla ja -imurijärjestelmillä.

DEBUS on erikoistunut valmistamaan teollisuuden imulaitteita ja imujärjestelmiä, jotka imevät lähes kaikki materiaalit luotettavasti. Olipa se sitten erittäin kuumaa, erittäin kylmää, myrkyllistä, nestemäistä tai liimaista: DEBUSin tuotteet auttavat sinua hävittämään tuotantojätteet turvallisesti ja ympäristöystävällisesti.

Älykkäitä ratkaisuja yksilöllisiin tarpeisiin
DEBUSin avulla olet ihanteellisesti varustautunut nykyaikaisten tuotantojärjestelmien erityisvaatimuksiin. Imujärjestelmämme voidaan myös integroida suoraan tuotantoprosesseihin, esimerkiksi työkappaleiden puhdistamiseen ennen jatkokäsittelyä. Näin säästät aikaa ja parannat työprosessien tehokkuutta.

Tarjoamme noin 150 laitetyypin avulla monipuolisen valikoiman imujärjestelmiä sekä suuria paineilma- ja sähköisiä imulaitteita, jotka on sovitettu eri toiminta-alueiden yksilöllisiin vaatimuksiin. Tarpeistasi riippuen löydät meiltä oikean imutuotteen, olipa kyse sitten liikkuvasta tai kiinteästä käytöstä. Ja tietenkin valmistamme myös räätälöityjä imujärjestelmiä, jotka täyttävät täysin toiveesi. Olipa kyse sitten elintarviketeollisuudesta, sähkö- ja elektroniikkateollisuudesta, autoteollisuudesta tai mistä tahansa muusta alasta: Me DEBUSilla tiedämme, mistä on kyse!

Turvallisuuden avulla lisää tehokkuutta
DEBUS-tuotteesta riippumatta teet myös toisen valinnan: Kun valitset DEBUS-tuotteen, teet aina päätöksen paremman puhtauden ja turvallisuuden puolesta työpaikalla. Imujärjestelmiemme avulla voit vähentää henkilöstön terveydellisiä poissaoloja ja likaisista koneista johtuvia tuotannon viivästyksiä. Näin DEBUS merkitsee sinulle myös parempaa tehokkuutta ja pienempiä kustannuksia.

Hampurilainen yritys BaumHoch2 käyttää DEBUS-paineilmaimuria maanrakennustöis...

Sähköinen pölynimuri DES-120-11-REC-AS kuivalle pölylle ja kuivalle imuaineelle