Luettelo

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

Takaisin luetteloon

Nano rautaoksidipulveri (HE-O-011, 1309-37-1) HME - Technologies GmbH

Tuotekysely  

Tekniset tiedot:

  • APS(nm): 50*200
  • Puhtaus (%): > 99,99 %
  • Ominaispinta-ala (m2/g): 145-245
  • Tilavuuspaino (g/cm3): 1.4-3.8
  • Tiheys (g/cm3): 4.2
  • Kidemuoto: levyinen
  • Väri: punainen

Huomautus: nanohiukkasten käyttäjien vaatimusten mukaan voimme tarjota erikokoisia tuotteita.

Tuotteen suorituskyky:

A-Fe2O3: Nano rakenne kaasuanturissa, katalyysissä, magneettisessa tallennuksessa ja biolääketieteellisillä aloilla on laajat sovellusnäkymät. Johtuen a-Fe2O3 nanometrin materiaalin ominaisuuksista ja rakenteen muodosta, siksi liittyy suoraan siihen, miten saada morfologinen rakenne a-Fe2O3-tuotteen hallittavissa on aina ihmisten painopiste. Tällä hetkellä monet tutkijat span80, PVP, DMF, CTAB, (NH4)2S2O8, NaH2PO4 , NaClO3 kuten natriumöljyhappo ja morfologian, käyttäen hydroterminen on saanut sarjan karan, kuten Sphere, kuutio, baari, vyö ja lineaarinen a-Fe2O3 nanomateriaalit, Koska edellä mainittu menetelmä tuotteen rakenteen, ja tiheä vasteena ottaa käyttöön järjestelmän eri orgaaninen pinta-aktiivinen aine, joka antaa lopullisen tuotteen sovelluksia ja pesu haittaa. Viime aikoina yhtiömme ottaa käyttöön erityinen ohjausmenetelmä laajamittainen hallittavissa, kuten huokoinen hiutaleet a-Fe2O3 nanomateriaalit, koska sen suuri erityinen pinta-aktiivisuus keskus, katalysaattorina, tarjoaa tarvittavat edellytykset korkean selektiivisyyden ja katalyytit korkea reaktiivisuus. Kun a-Fe2O3 saavutetaan nanometrin jälkeen, kiinteän polttoaineen polttokatalysaattorina yleisestä polttoaineen palamisnopeudesta ja parantaa palamisnopeutta, tämä 1 ~ 10 kertaa korkeiden rakettien ja ohjusten valmistamiseksi.

Käyttö:

Se voidaan käyttää laajasti pigmentointiin rakennuksessa keinotekoinen marmori, ja värikäs sementti. Sen pigmentti vesiväriin, maalin väriin, maaliin ja kumiin, muoviväriin, jota voidaan käyttää myös magneettisen materiaalin teollisuudessa.

Varastointiolosuhteet:

Tämä tuote on varastoitava kuivassa, viileässä ja suljetussa ympäristössä, ei voi altistua ilmalle, lisäksi on vältettävä raskasta painetta tavallisten tavarakuljetusten mukaan. opetus 1 Tämä tuote on varastoitava kuivassa, viileässä ja suljetussa ympäristössä, ei voi altistua ilmalle

Tuotekysely