Luettelo

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

Takaisin luetteloon

Magneetit HME - Technologies GmbH

Tuotekysely  

Ferriitti, SmCo tai NdFeB sekoitettuna muoviseen sideaineeseen, joka on muodostettu puristus- tai ruiskutusprosessilla, mahdollistavat monimutkaisen muotoiset magneetit ja moninapaisen magnetoinnin.

Yleistä:
Useimmat magneettimateriaalit voidaan sekoittaa myös muovin kanssa sideaineena, kuten PA6, PA12 tai PPS. Muoviferriitin etuja ovat esimerkiksi monimutkaisten muotojen valmistus, pienet toleranssit, moninapainen magnetoituminen tai suunnattu polaarinen magnetoituminen. Mutta magneettinen suorituskyky tietysti kärsii, mikä on otettava huomioon suunnittelussa. Valmistusprosessit ovat joko puristaminen tai ruiskupuristus.

Suuritehoisten sidottujen magneettien osalta SmCo ja NdFeB voidaan yhdistää muoviin samalla tavalla kuin sidotun ferriitin osalta ja muodostaa magneetteja, joilla on kaikki edellä mainitut edut ja haitat, mutta joiden hinta on korkeampi kuin sidotun ferriitin. Tällaisia magneetteja, kuten segmenttejä ja renkaita, käytetään pääasiassa askelmoottoreissa, tasavirtamoottoreissa ja antureissa.

Käyttökohteet:
Käyttökohteita on myös laaja valikoima, kuten askelmoottori, kytkentäjärjestelmät, anturit liikkeenohjaukseen jne.

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Magneetit alueelta

Magneetit

Ferriitti, SmCo tai NdFeB sekoitettuna muoviseen sideaineeseen, joka on muodostettu puristus- tai ruiskutusprosessilla, mahdollistavat monimutkaisen muotoiset magneetit ja moninapaisen magnetoinnin...