Luettelo

HAGO Druck & Medien

Koskien HAGO Druck & Medien

... teollisuusyrityksille.

Monet alueen teollisuusyritykset sekä globaalit toimijat ovat olleet HAGOn tyytyväisiä asiakkaita jo vuosien ajan. HAGOn laaja ja joustava palveluvalikoima on asiakkaidemme etu. "Kaikki yhdestä lähteestä" - ei aina halvin, mutta synergioiden kautta yleensä "halvin", luotettavin ja siten taloudellisin tapa. Alkaen liikepapereista ja lomakkeista, mainosmateriaalien ja luetteloiden kautta pakkauksiin, tarroihin, etiketteihin, käyttöohjeisiin ja kokonaisiin järjestelmiin. Vahvuutemme on ennen kaikkea luotettava tekninen toimitus - juuri oikeaan aikaan tai lähetysvarastoon. Jokainen, jonka tuotanto on joskus pysähtynyt puuttuvien osien vuoksi, tietää, kuinka kalliiksi epäluotettavat yhteistyökumppanit voivat tulla. Useat asiakkaamme luottavat siihen, että toimitamme täydellistä laatua ajallaan.

... keskisuurille yrityksille, kaupalle ja kaupankäynnille.

Kun sinä huolehdit asiakkaistasi, HAGO huolehtii ulkonäöstäsi. Logo, liikeasiakirjat, esitteet, Internet-esiintymisesi - yksinkertaisesti kaikki, mitä yritys tarvitsee nykyään esitelläkseen itsensä myönteisesti markkinoilla. Oli sinulla sitten yksi tai 1000 työntekijää. Sinulla on kokenut yhteyshenkilö 1000 visuaaliseen viestintään liittyvään kysymykseen. HAGO on oikea yhteistyökumppani.

... yhdistyksille, kustantajille ja yksityishenkilöille.

Haluatko kiinnittää huomiota tapahtumaasi suurilla julisteilla tai julkaista säännöllisesti seurasi lehteä? Silloin HAGO on oikea kumppani sinulle. Olivatpa kyseessä julisteet, kupongit, flyerit, pääsyliput tai lehdet - me teemme ne puolestasi - luotettavasti, edullisesti ja ajallaan! Mukaan lukien henkilökohtainen lähetyskäsittely.

Suunnittelemme ja valmistamme tervehdyskortit, hääkortit, joulukortit tai vaikka surukortit henkilökohtaisten ideoidenne mukaan - yksilöllisesti teitä varten! Kerro meille toiveesi - me toteutamme ne! Nopeasti, edullisesti ja ammattitaitoisesti. Niille, joille nettipainojen vakiotarjonta on liian yksinkertaista.

... kustantajille ja kirjailijoille.

Kirjat ovat ikuisuutta varten. Ikimuistoisista ajoista lähtien ne ovat olleet ihmisen ajatusten peilejä, ajatusten ja ideoiden säilyttäjiä yli aikarajojen. Kirja ansaitsee erityistä kunnioitusta. HAGO on aina kiinnittänyt erityistä rakkautta ja huolellisuutta kirjojen suunnitteluun ja tuotantoon. Hyvin suunniteltu kirjasinkirjoitus, typografia, joka tekee lukemisesta nautinnon lukijalle, hapottomat paperit, joilla on pitkä käyttöikä DIN/ISO 6738 -standardin mukaisesti, sekä täydellinen sidonta PUR-tekniikalla pokkareille tai klassinen lankasidonta bibliofiilisille teoksille. Jotta lukijat voivat nauttia niistä pitkään