Luettelo

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Takaisin luetteloon

Ilmaverho LK Metallwaren GmbH

Tuotekysely  

Kylmän ilman tunkeutumisen välttäminen

Tavaroiden vastaanottoalueen henkilökunta tietää tämän liiankin hyvin: kun ulkolämpötilat ovat alhaiset, kylmää ilmaa tunkeutuu rakennuksen sisätiloihin aina, kun hallin ovet avataan. Seuraukset ovat epämiellyttäviä, pahimmassa tapauksessa terveydelle haitallisia.
Ne vaihtelevat lyhytaikaisesta vilunväristyksestä pysyvään fyysiseen stressiin, joka johtuu lämpötilan vaihtelusta ja sen kielteisestä vaikutuksesta immuunijärjestelmään.

Kylmän ilman merkittävä väheneminen

LK-ovien ilmaverho vähentää merkittävästi sisään tulevan kylmän ilman määrää, kun eteisen ovet avataan usein. Sen toimintatapa: Hallin lämmityksen esilämmittämä ilma imetään yksittäisten ilmanvaihtomoduulien kautta hallin yläosasta ja ohjataan alaspäin oven edessä olevien, erikseen säädettävien rakosuuttimien kautta. Tässä prosessissa tehokkaat suuret ilmanopeudet vähentävät merkittävästi halliin virtaavan kylmän ilman määrää: halli pysyy koko ajan lämpimänä. LK-ovi-ilmaverhoa on saatavana "lämmittämättömänä" ja "lämmitettynä" versiona; jälkimmäistä käytetään pääasiassa herkissä tuotantotiloissa.

Itsekantava kotelorakenne

Ulkolämpötilasta riippuen LK-ilmaverhoa ohjataan automaattisesti ovikoskettimen kautta tai suoraan oven ohjausyksikön kautta. Sitä voidaan käyttää minkä tahansa kokoisiin oviin: Oven leveys määrää moduulien lukumäärän.

Tärkeää: Hallin ilmaolosuhteiden on oltava tasapainossa (ei alipainetta), jotta järjestelmä toimisi oikein.

Tuotekysely