Luettelo

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Takaisin luetteloon

Ilmanvaihtojärjestelmät (REKU) LK Metallwaren GmbH

Tuotekysely  

Jatkuvasti säädetty ilmanvaihto on välttämätöntä miellyttävän ja jatkuvasti terveellisemmän työympäristön luomiseksi teollisuus- ja liikehalleissa.

LK Metallwarenin LK-ilmanvaihtojärjestelmä REKU tarjoaa kaikki edellytykset tähän ja tekee vaikutuksen poikkeuksellisella energiatehokkuudellaan.

Lisäksi sitä voidaan laajentaa energiansäästöön tarkoitetulla lämpöpumpulla, ilmastointijärjestelmällä tai jatkuvaan jäähdytykseen tarkoitetulla jäähdyttimellä tarpeen mukaan.

Poistakaa saastunut prosessi-ilma!
Ilmanvaihtojärjestelmät toimivat yleensä kaksisuuntaisella periaatteella. huoneisiin syötetään raitista ilmaa toisen ilmanvaihtolaitteen kautta, kun taas toinen kuljettaa "käytetyn" prosessi-ilman suodatettuna ulos. Tulo- ja poistoilmavirtoja ei sekoiteta.

REKU-ilmanvaihtojärjestelmät jakavat tuloilman lämpöohjatun puhalluspään, tekstiili-ilmanohjausjärjestelmän tai tuloilmakanavan kautta. Jos halli-ilma on aerosolien saastuttamaa, poistoilmavirtaan voidaan integroida erityisiä suodattimia: Näin voidaan estää hallin ja järjestelmän saastuminen.

Jopa 84 prosentin lämmöntalteenotto
Integroitu levylämmönsiirtimemme käyttää lämmintä halli-ilmaa lämmittämään imettyä raitisilmaa, kun ulkolämpötila on kylmä. Näin jopa 84 prosenttia energiasta voidaan ottaa talteen lämpimästä prosessi-ilmasta lämmöntalteenottojärjestelmän (HRU) kautta, ja energiankulutusta voidaan vähentää merkittävästi.

Jos hallien lämpötilaa halutaan nostaa, ilmanvaihtojärjestelmää voidaan laajentaa suoralla höyrystimellä, nestekaasulla, pumpatulla kuumalla vedellä tai sähkökierukalla. Tämä säästää energiaa ja on 100-prosenttisesti CO2-neutraali.

Korkea suorituskyky optimaaliseen ilmanvaihtoon
Saatavilla on kaksi järjestelmätyyppiä suorituskykyvaatimuksista riippuen. REKU 7 -ilmanvaihtojärjestelmällä saavutetaan nimellinen ilmantuotto jopa 7 000 m3/h, REKU 10 -järjestelmällä jopa 10 000 m3/h.

Rakennuksen kulloistenkin mittojen ja paikan päällä vallitsevien suorituskykyvaatimusten perusteella molempia järjestelmätyyppejä voidaan yhdistellä toisiinsa halutulla tavalla.

Korkeiden hallien lämpötilojen jatkuva jäähdytys
Voimakas auringonsäteily tai prosessi-ilman lisääntynyt poisto voi nostaa tuotanto- ja varastohallien lämpötiloja niin korkeiksi, että se vaikuttaa haitallisesti hallien ilmastoon ja tuotteiden tuotantoon tai varastointiin. Tämän välttämiseksi REKU-ilmanvaihtojärjestelmä voidaan yhdistää lämpöpumppuun, ilmastointilaitteeseen tai jäähdyttimeen tarpeen mukaan. Näin hallissa voidaan ylläpitää vakiolämpötila.

Kun LK REKU -ilmanvaihtojärjestelmä yhdistetään lämpöpumppuun, ilmastointilaitteeseen tai jäähdyttimeen, tuotteet ja tavarat ovat suojattuja ja huoneilmasto paranee huomattavasti, mikä mahdollistaa miellyttävät työskentelyolosuhteet.

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Ilmanvaihtojärjestelmät alueelta

Ilmanvaihtojärjestelmä galvanointia, elintarviketuotantoa varten (RK-K)

Jatkuva ilmanvaihto vakiolämpötilassa

Teollisuushalleissa, joita käytetään laajasti raaka-aineiden, tuotteiden tai tuotekomponenttien käsittelyyn, valmistukseen ja var...