Luettelo

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Takaisin luetteloon

Kemiallis-fysikaaliset laitokset LK Metallwaren GmbH

Tuotekysely  

Pienikokoisesta järjestelmästä täydelliseen järjestelmään

Vesistöjen yleisen pilaantumisen estämiseksi vesilaissa (WHG) säädetään, että jäteveden sisältämien epäpuhtauksien määrän on oltava mahdollisimman saastuttavia tekniikan nykytason mukaan. Näin ollen kaupallisissa ja teollisissa puhdistusprosesseissa syntyvä jätevesi on esipuhdistettava mahdollisuuksien mukaan epäpuhtauksista: Lika, maalijäämät, öljyt tai raskasmetallit on esipuhdistettava - riippumatta siitä, ovatko ne hiukkasina, emulsioina vai liuenneina.
Jotta veden laatu olisi puhdasta lakisääteisten vaatimusten tai asiakkaiden erityisvaatimusten mukaisesti, tarjoamme jätevedenpuhdistuksen koko palveluvalikoiman kemiallis-fysikaalisten (CP) laitosten alalla: tukevista, tilaa säästävistä kompakteista laitteistoista täydellisiin laitteistoihin tavanomaisiin tai monimutkaisiin vaatimuksiin.
Käytetyistä prosesseista (flotaatio, flokkaus tai kemiallinen käsittely) riippumatta modulaarinen laitoskonsepti muodostaa perustan yksilöllisesti mukautetulle, asiakaskohtaiselle suunnittelulle.

Toinen CP-järjestelmien tärkeä etu: Järjestelmiämme voidaan käyttää olemassa olevasta laitosrakenteesta riippumatta, ja ne ovat valmiina käyttöön heti valmistumisen jälkeen.

Tuotekysely