Luettelo

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Takaisin luetteloon

Kompakti yksikkö maalaus- ja kuivausprosesseja varten (LKPT ) LK Metallwaren GmbH

Tuotekysely  

LKPT compact -järjestelmä

Energiatehokas kuivaus ja raitisilman syöttö!

Energiatehokas järjestelmätekniikka yhdistettynä korkealaatuiseen materiaalinkäyttöön ja maksimaaliseen joustavuuteen asiakkaan yksilöllisten vaatimusten toteuttamisessa: Juuri tämä on LKPT compact -järjestelmämme. Perusteena on vuosikymmenten kokemus ja asiantuntijainsinööriemme kattava tietotaito. He ovat aina valmiina tukemaan sinua järjestelmiesi teknisessä suunnittelussa sekä toteutuksen ja ylläpidon järjestämisessä!

Asiakas päättää, miten lämmitetään

Sinä valitset - me suunnittelemme ja rakennamme järjestelmäsi täysin sinun tarpeidesi mukaan.

Jopa polttokammiot ovat saatavana erilaisina materiaaliyhdistelminä lämmönkestävästä tai korroosionkestävästä ruostumattomasta teräksestä, ja niitä voidaan käyttää muun muassa kompakteissa, modulaarisissa syöttö-, poisto- tai kierrätysyksiköissä. Vaihtoehtoisesti maalaus- ja kuivausprosessin prosessilämpö voidaan tuottaa kaasupintapolttimilla, pumpattavalla kuumalla vedellä tai sähkölämmityskierukoilla.

Asiakas päättää, mikä lämmitystapa on hänelle optimaalinen ja mitkä prosessiin liittyvät järjestelmäeritelmät ovat hänelle merkityksellisiä. Myös useiden lämmöntuottajien yhdistelmät, esim. pumppukuumavesikierukka esilämmitysvaiheena ja polttokammio jälkilämmitysyksikkönä, voidaan toteuttaa.
Valinnainen laajennus lisäkomponenttien avulla
Järjestelmän kotelo koostuu sinkityistä runkoprofiileista, alumiinisista painevaletuista kulmista sekä eristetyistä paneeleista. Vapaasti juoksevien radiaalipyörien asennuksen ansiosta järjestelmä tuottaa vain vähän melua, ja sen energiankulutus on yksi kilpailun alhaisimmista.

Hankkeen vaatimuksista riippuen LKPT-kompaktijärjestelmä maalaus- ja kuivausprosesseja varten voidaan suunnitella erikokoisina sekä vaaka- että pystysuoraan sijoitettuna. Tätä varten järjestelmään voidaan pyynnöstä integroida muun muassa seuraavat lisäkomponentit järjestelmään voidaan pyynnöstä asentaa muun muassa seuraavat lisäkomponentit:

Poistoilmasuodatin
Ristivirtalämmönvaihdin lämmön talteenottoa varten
Yhdistetty lämmitys- ja jäähdytyskierukka, jossa on pisaranerotin
Yläpuolinen lämmityskierukka tuloilman esilämmitystä varten
Lisävarusteet (termostaatit, painekotelot, tilavuusvirran vakautus, taajuusmuuttajat jne.)

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Prosessilaitteistot alueelta

Prosessilaitteistot

Prosessitekniikka teollisuudelle ja kaupalle

Prosessitekniikan alalla LK Metall tarjoaa teollisuudelle ja kaupalle innovatiivisia järjestelmiä, jotka tuovat valtavia energiansääst...