Luettelo

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Takaisin luetteloon

Erikoislämmönsiirtimet (LKVDE) LK Metallwaren GmbH

Tuotekysely  

Energiaoptimoituja asiantuntijoita lämmitys-, maalaus- ja kuivausprosesseihin

Teollisissa sovelluksissa lämmönvaihtimia käytetään ensisijaisesti lämpöenergian siirtämiseen eri materiaalivirtojen välillä. Jotta tämä voitaisiin toteuttaa mahdollisimman pienellä primäärienergian panoksella ja siten kustannusoptimoidusti, LK Metallwaren tarjoaa lämmitys-, maalaus- ja kuivaussovelluksiin erikoislämmönsiirtimiä, joilla on korkea hyötysuhde ja joita on kolme materiaaliyhdistelmää.
Vakiomallissa voimakkaasti kuormitetut osat (kuten esim. Vakioversiossa voimakkaasti rasitetut osat (esim. palotilan rummut) on valmistettu lämmönkestävästä seosteräksestä.

Kahdessa erikoisversiossa tarjoamme palotiloja, jotka on valmistettu lämmönkestävästä seosteräksestä tai lämmön- ja korroosionkestävästä Cr-Ni-teräksestä.

Erikoislämmönvaihdin LKVDE
LKVDE-tyyppiset erikoislämmönvaihtimet on suunniteltu (vaaka- tai pystyasennossa) asennettavaksi olemassa oleviin koteloihin. Vakioversiossa ne mahdollistavat 60 kelvinin lämmityksen maksimipurkauslämpötilan ollessa +300 celsiusastetta.

Tarvittaessa voimme toimittaa asiakkaillemme myös polttokammiot, joissa on suurempi lämmityskapasiteetti, suuremmat lämmitykset ja lisäksi räätälöidyt pakokaasukanavat.

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Asiakaskohtaiset lämmönvaihtimet alueelta

Erityinen lämmönvaihdin

Erikoislämmönsiirtimet lämmitys-, maalaus- ja kuivausprosesseja varten kaasumaisten väliaineiden lämmittämiseksi

LK Metallin erikoislämmönsiirtimet voidaan toimittaa kolmessa mate...

Erikoislämmönsiirtimet (LKT)

LKT-tyyppiset erikoislämmönsiirtimet on suunniteltu prosessilämmölle, jonka poistolämpötila on enintään +100 celsiusastetta, ja ne soveltuvat erityisesti ilmanvaihtojärjestelmiin sekä maalaus- ja k...

Asiakaskohtaiset lämmönvaihtimet (LKNTS )

Erityislämmönsiirtimet prosessilämpöä varten alhaisissa pakokaasun lämpötiloissa ja lauhdutuskäytössä. Tämän polttokammion hyötysuhde on sovelluksesta riippuen jopa 92 %. Kukin erikoislämmönvaihdin...