Luettelo

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Takaisin luetteloon

Laakerittomat kooderit Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Tuotekysely  

Luotettava nopeudenmittaus magneettisella anturiratkaisulla.

Laakerittomat enkooderit ovat täydellinen vaihtoehto laakeroidulle enkooderille, koska ne ovat pienikokoisia ja helppo asentaa lähes mihin tahansa akselin halkaisijaan. Küblerin laakerittomia enkoodereita käytetään jo nykyään käyttö- ja hissitekniikassa, asynkronimoottoreissa tai ulkoisen roottorin moottoreissa tai generaattoreissa, suurissa moottoreissa ja tuulivoimaloissa. Älykäs teknologiamme on käytettävissä korkeinta signaalin laatua varten. Digitaalinen reaaliaikainen signaalinkäsittely kompensoi mahdolliset signaalivirheet ja optimoi taajuusmuuttajan ohjauksen. Suunnittele laitokset, koneet tai moottorit Küblerin kanssa!

Inkrementaaliset laakerittomat kooderit

Ihanteellinen tarkkaan nopeusmittaukseen, jonka resoluutio on jopa 16 000 pulssia kierrosta kohti ja joka on saatavana HTL- tai TTL-versiona. Yksinkertainen ja nopea asennus erilaisten akselin kiinnitysvaihtoehtojen, kuten paineistukan, naparuuvin tai ruuvilaipan ansiosta. Suuri asennustoleranssi magneettirenkaan ja anturipään välillä.

Absoluuttiset laakerittomat kooderit

Ihanteellinen tarkkaan asennon tai kulman mittaukseen, jonka resoluutio on jopa 16 000 mittausaskelta kierrosta kohden ja saatavana SSI- tai CANopen-versioina. Lisäinkrementaalisignaalit erittäin dynaamisia taajuusmuuttajia varten. Absoluuttisen mittausperiaatteen ansiosta anturipään muotoilu on mukautettu magneettirenkaan säteeseen. Akselin vakiohalkaisija on 30 mm. Eikö tämä halkaisija riitä sovellukseesi? Se ei ole ongelma. Ota meihin yhteyttä.
Suurempia määriä varten voimme toteuttaa räätälöidyn laakerittoman enkooderiratkaisusi.

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Pyörivät enkooderit alueelta

Pyörivät enkooderit

Pyöriviä koodereita käytetään kaikkialla, missä on mitattava pituuksia, asentoja, nopeuksia ja kulmia. Ne muuttavat mekaaniset liikkeet sähköisiksi signaaleiksi. Pyörivien koodereiden toimintaperiaatt...