Luettelo

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

Takaisin luetteloon

Induktiiviset anturit - Kytkentävahvistimet ifm electronic GmbH

Tuotekysely  

NAMUR-antureiden kytkentävahvistimet

NAMUR-kytkentävahvistimet arvioivat anturisignaalin ja lähettävät kytkentäsignaalin ohjaimelle. Ne täyttävät monien kansainvälisten direktiivien vaatimukset räjähdysvaarallisissa tiloissa käytettäväksi.

Kytkentävahvistimia on saatavana relelähtöinä, aktiivisilla transistorilähtöillä tai potentiaalivapailla optokytkinlähtöillä. Vahvistimet on suunniteltu DIN EN 60947-5-6:n mukaisten NAMUR-antureiden ja mekaanisten kytkimien kytkemiseen. Ne tuottavat syöttöjännitteen luonnostaan vaarattomaan piiriin.

Kytkentävahvistimet anturisignaalien muuntamiseen

Perinteisten antureiden transistorilähtö on suunniteltu pienille kuormitusvirroille. Jos käyttäjä haluaa kytkeä suurempia virtoja tai jopa vaihtovirtoja, hänen on käytettävä kytkentävahvistinta Se käyttää anturisignaalia lähtöreleen ohjaamiseen.

ifm tarjoaa kytkentävahvistimia yksi- ja kaksikanavaisina. Niissä on integroitu laajakaistavirtalähde (110...240 V AC), joka syöttää jännitteen (24 V DC) liitetyille antureille. Ohuen rakenteensa ansiosta kytkentävahvistimet vievät hyvin vähän tilaa ohjauskaapissa.

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Induktiiviset anturit alueelta

Induktiiviset anturit

Induktiiviset lähestymiskytkimet ovat nykyään välttämättömiä teollisuuskäytössä. Mekaanisiin kytkimiin verrattuna ne tarjoavat lähes ihanteelliset olosuhteet: kosketukseton toiminta ilman kulumista, k...

Induktiiviset anturit ruostumattomasta teräksestä

Induktiiviset ruostumattomasta teräksestä valmistetut anturit tehdasautomaatiota varten korjauskertoimella K=1

  • Yhtenäinen tunnistusalue kaikkien metallien luotettavaa tunnistami...

Induktiiviset anturit - Käyttö räjähdysvaarallisissa tiloissa

Käyttö räjähdysvaarallisilla alueilla

ifm electronic tarjoaa useita induktiivisia antureita räjähdysvaarallisissa tiloissa käytettäväksi - kierteitetyistä ja suorakulmaisis...

Induktiiviset anturit - Analogia-anturit

Analogiset anturit

Induktiivisia analogisia antureita voidaan käyttää, kun on mitattava jopa 26 mm:n etäisyydet ilman kosketusta ja kulumista.
Prosessia valvotaan ja o...

Induktiiviset anturit - rengas- ja putkianturit

Rengas- ja putkianturit

Staattiset rengas- ja putkianturit toimivat kuten induktiiviset anturit. Ne tuottavat lähtösignaalin, kun tunnistusvyöhykkeellä on metallia. Anturei...