Luettelo

FLUX-GERÄTE GmbH

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Takaisin luetteloon

Täyttöjärjestelmä punnitustekniikalla (FLUX-FILL WT) FLUX-GERÄTE GmbH

Tuotekysely  

Puoliautomaattisella FLUX-FILL WT -täyttöjärjestelmällä voidaan täyttää nopeasti, tehokkaasti ja turvallisesti matalaviskoosisia ja viskoosisia sekä vaahtoavia nesteitä. Järjestelmä toimii kalibroidulla punnitustekniikalla ja mahdollistaa siten Saksan valmispakkausasetuksen (FertigPackV) mukaisen täyttämisen.

Integroidun täyttöohjelman hallintajärjestelmän avulla on helppo täyttää nesteitä monenlaisiin säiliöihin erilaisilla, automaattisesti suoritettavilla täyttömenetelmillä, kuten yli-, ali- ja alipainereikämenetelmillä. Täyttö karkean ja hienon annostelun avulla varmistaa vähimmäismäärien noudattamisen ja minimoi tahattoman ylitäytön. Tämän ansiosta järjestelmä soveltuu erityisen hyvin pienten ja keskikokoisten säiliöerien täyttämiseen sekä säiliöiden vaihdon kanssa että ilman - sekä sisäiseen käyttöön että myyntiin.

Yhdistettynä muihin FLUX-pumppu- ja lisävarustevalikoiman tuotteisiin voidaan myös syöttöpuoli suunnitella optimaalisesti sovelluksen mukaan. Näin täyttöjärjestelmästä ja syöttökomponenteista voidaan konfiguroida kompakti, puoliautomaattinen täyttölinja.

Tuotekysely