Luettelo

FLUKE Process Instruments GmbH

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)
  • RoHS

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)

Takaisin luetteloon

Datapaq® Food Tracker® -lämpötilamittausjärjestelmä FLUKE Process Instruments GmbH

Tuotekysely  

Datapaq® Food Tracker® -lämpötilaprofilointijärjestelmät koostuvat tiedonkeruulaitteesta, suojaavasta lämpösulusta ja Insight-ohjelmistosta. Datapaq-järjestelmän avulla voit taata kypsennetyn lihan, siipikarjan, leipomotuotteiden ja valmisruokien laadun ja turvallisuuden.

Datapaq-järjestelmät, jotka on suunniteltu kestämään vaativimmissakin ympäristöissä, kulkevat uunin tai pakastimen läpi elintarvikkeen mukana ja tallentavat tuotteen lämpötilan täydellisesti. Voit seurata tuotteen lämpötilaa koko kypsennys-/pakastusjakson ajan joko staattisissa tai kuljetinuunissa sekä höyrykattiloissa, friteerauskoneissa ja pikapakastimissa.

Food Tracker Insight -ohjelmisto

Insight-ohjelmiston avulla voit muuntaa raakadatan prosessia koskeviksi merkityksellisiksi tiedoiksi, mukaan lukien välittömät raportit tappavuudesta. Dokumentoi prosessisi tuottavuuden lisäämiseksi sekä virallista dokumentointia, kuten HACCP:tä. Ominaisuuksiin kuuluu:

Prosessianalyysi: Laske automaattisesti kaikki prosessin kriittiset valvontapisteet HACCP-vaatimusten täyttämiseksi.
Letality Calculations & Reporting: Käytä tarkkoja letaliteettilaskelmia mikro-organismiriskille tietyssä prosessissasi ja tuotteessasi (Fo value), varmistaen, että elintarvikkeesi ovat korkealaatuisia.
Prosessin optimointi ja vianetsintä: Paikanna nopeasti kuumien tai kylmien kohtien tarkka sijainti uunissa ja minimoi tuotantotappiot.
Raportointi: Luo sertifioituja ja jäljitettävissä olevia profiiliraportteja, jotka täyttävät kaikki HACCP-validoinnin dokumentointitarpeet.
Seuranta: Tarkkaile tietokoneellasi tarkkaa hetkeä, jolloin tuote saavuttaa vaaditun turvallisen kypsennyslämpötilan.

MultiPaq21-tiedonkerääjä

MultiPaq21-tiedonkeruulaitteessa on jopa kahdeksan kanavaa (T- tai K-tyyppi), joiden avulla voit kerätä tuotteen ja ympäristön lämpötiloja jopa kahdeksasta paikasta samanaikaisesti. Joustavien termoparikaapeleiden avulla lämpötila-anturit voidaan sijoittaa tarkasti tuotteen sisään, pinnalle tai ilmaan. Ne voivat tallentaa lämpötiloja ilman, että tiedonkeruulaite tai sen massa vaikuttaa antureiden vasteominaisuuksiin ja siten lukemien tarkkuuteen.

Tiedonkeruulaite on suunniteltu kestämään kaikkein vihamielisimpiä elintarvikkeiden jalostussovelluksia, ja se on luokiteltu IP67-luokkaan, ja siinä on erityiset vedenpitävät termoelementtiliitännät, jotka suojaavat höyryltä, vesisateelta ja rutiininomaisilta puhdistusmenetelmiltä. Loggeri tallentaa jopa kahdeksan profiilia ennen kuin se on ladattava.

Lämpöesteet
Datapaq-lämpöesteet on sijoitettu samaan eristystekniikkaan kuin lentokoneiden "musta laatikko", ja ne on suunniteltu kestämään useita vuosia kestävään ruostumattomasta teräksestä valmistettuun vankkaan koteloon. Datapaq-lämpöesteet kestävät kovimmatkin teolliset kypsennysympäristöt, kuten höyrykypsennyksen, pitkäkestoisen korkean lämpötilan paistamisen tai jopa pikapaistamisen, jossa koko järjestelmä upotetaan öljyyn.

Toisin kuin muissa kaupallisissa järjestelmissä, tuotteen sisällä olevaa datapaqaa ei tarvitse suojata. Koska sulkulaite voidaan sijoittaa poispäin tuotteesta, valvontalaitteisto ei vaikuta tuotteen lämmitysominaisuuksiin.

Termoparit

Termoelementit (tyyppi T tai K) toimitetaan vesitiiviillä liittimillä ja kullatuilla liitännöillä, jotta loggeri olisi IP67-luokiteltu. Luotettavuus ja tarkkuus taataan kaikkein vihamielisimmissä ympäristöissä, mukaan lukien höyry, vesi ja kondensaatio. Termopareja voidaan sekoittaa, sovittaa ja vaihtaa prosessin ja tuotteen tyypin mukaan. Termoparikaapelin pituudet voidaan myös räätälöidä vastaamaan prosessin tarkkoja vaatimuksia.

Lisävarusteet

Elintarvikeprosessin lämpötilaprofiloinnin täydentämiseksi Datapaq tarjoaa erilaisia lisävarusteita, kuten:

Food Tracker -radiotelemetriajärjestelmänavulla näet reaaliajassa, mitä tuotteellesi tapahtuu lämpökäsittelyprosessin aikana. Voit verrata tuotteen todellisia lämpötiloja määrityksiin prosessin aikana ja optimoida syklien keston. Lisätietoja saat lataamalla Food Tracker Radio Telemetry System -esitteen.

Food Tray and Jigtakaa profiilin toistettavuuden kuljetusprosesseissa. Elintarviketarjotin voidaan käyttää pysäyttämättä kuljetinlinjaa tai häiritsemättä tuotantoa. Food Trays on suunniteltu pienille tuotteille, kuten kananugeteille. Thermocouple Jig on suunniteltu laajoihin kuljetinprosesseihin, kuten suuriin leipomouuneihin. Yksityiskohtaisia tietoja saat lataamalla Food Tray and Jig -esitteen.

Kosteusanturi mittaa kosteutta sekä lämpötilaa prosesseissa, joiden lämpötila on enintään 200 °C/400 °F. Tämä anturi sopii erinomaisesti leivontasovelluksiin, kuten proofing/proving, ja myös silloin, kun kosteusmittauksia voidaan käyttää apuna uuninvalvonnan validoinnissa, saantojen optimoinnissa ja laadun parantamisessa. Yksityiskohtaisia tietoja saat lataamalla Humidity Sensor -esitteen.

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Lämpötilan mittauslaitteet alueelta

Lämpötilan mittauslaitteet (Raynger 3i Plus)

Raytek® Raynger 3i Plus -korkean lämpötilan käsikäyttöinen infrapunalämpömittari on suunniteltu täyttämään prosessin suorituskykyvaatimukset monissa teollisissa sovelluksissa, kuten erittäin va...

Datapaq® uunin lämpökäsittelyn profilointijärjestelmät

Fluke Process Instrumentsin Datapaq Furnace Tracker for Metals Heat Treating sisältää Datapaq TP6 -tiedonkeruulaitteen, lämpöesteen valinnan (Datapaq TB40 tai TB49), lämpöparit ja intuitiivisen Dat...

Datapaq® uunin lämpötilan tasaisuuden mittausjärjestelmät

Fluke Process Instrumentsin Datapaq Furnace Tracker Temperature Uniformity Survey (TUS) -järjestelmässä on valittavissa dataloggeri (TP6 tai XDL12), lämpöeste (TB45 tai TB46), termoelementit ja int...

Datapaq® uunijärjestelmät lämpötilaprofiilien mittaukseen

Fluke Process Instrumentsin Datapaq Furnace Tracker Specialty Profiling Systems -järjestelmissä on Datapaq TP6- ja Datapaq DP5 -tiedonkeruulaitteet, satoja sovelluskohtaisia lämpöesteitä, termopare...

Lämpötilan mittauslaitteet (Datapaq® Oven Tracker® XL2 )

Datapaq® tarjoaa Oven Tracker® XL2 -järjestelmän, joka on uusimman sukupolven Oven Tracker -järjestelmä vankkaan, kattavaan, älykkääseen ja helppokäyttöiseen uunien lämpötilaprofiiliin

<...