Luettelo

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Takaisin luetteloon

Vierintäturvajärjestelmä Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Tuotekysely  

Dolezychin kelankiinnitysjärjestelmä on kehitetty erityisesti pyöreiden kuormien, kuten kelojen, putkien ja akselien kiinnittämiseen. Ne voidaan kiinnittää nopeasti ja helposti rullakiinnitysjärjestelmän avulla, jotta ne voidaan kuljettaa tiellä vähällä vaivalla.

Järjestelmä koostuu rei'itetystä kiskosta ja kahdesta kiinnityskiilasta. Kiilat koostuvat laakeripinnasta ja tukipinnasta. Tämän kokoonpanotavan ansiosta kiilojen asentaminen ja vaihtaminen on helppoa ja yksinkertaista, ja ne voidaan sijoittaa mihin tahansa rei'itettyyn kiskoon. Tämä mahdollistaa halkaisijaltaan erilaisten kuormien kuljettamisen. Kiilat on myös varustettu ylimääräisellä turvalaitteella, joka estää kiilojen irtoamisen rei'itetystä kiskosta kuljetuksen aikana. Rullakiinnitysjärjestelmää voidaan käyttää pituussuunnassa ja poikittaissuunnassa lastausalueella. Kuljetusyksikön teknisten eritelmien mukaisesti tämä järjestelmä ei ole sidottu mihinkään tiettyyn paikkaan lastausalueella.

Kehityksessä kiinnitettiin suurta huomiota nopeaan käyttöön ja helppokäyttöisyyteen ottaen huomioon VDI 2700 ff:n edellyttämät kuorman kiinnitystä koskevat määräykset, jotka koskevat esimerkiksi kovakierteisten paperirullien, kelojen, kaapelirumpujen jne. kuljetuksia. Järjestelmä on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, ja sitä voidaan käyttää erityyppisille kuormille. Laadukkaan materiaalin ansiosta sitä voidaan käyttää monenlaisille kuormille.

Lisävarmistus sopivilla kiinnityshihnoilla, voiman- tai muodonlukituksen avulla tai yhdistämällä nämä kaksi menetelmää saadaan erittäin hyvä kuorman kiinnitys.

Etusi:
  • kiinnittää jopa 20 000 kg:n painoiset kaapelirummut (2 kiskon käyttö)
  • nopea kokoaminen ja purkaminen pienen omapainon ansiosta
  • tÜV Nordin hyväksymä

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Kuorman varmistusjärjestelmät alueelta

Kiinnitysverkot

Räätälöity turvallisuus kaikille ajoneuvotyypeille

DoKEP-kuorman kiinnitysverkot ovat käytännöllisiä apuvälineitä kuorman täydelliseen kiinnittämiseen farmariautoihin, pakettiautoihin, perä...

Ratchet-kuormakiinnittimet

Kohokohta: Uusi suunnitteluperiaate

Toistaiseksi ainutlaatuisen puristusliikkeen ja kokonaispituuden välisen suhteen salaisuus piilee DoRa-akselipuristimen suunnittelussa. Sen sijaan, että...