Luettelo

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

Takaisin luetteloon

Liitäntäkaapeli/liitäntäkaapeli ifm electronic GmbH

Tuotekysely  

Pistorasiat
Pistorasioita käytetään yleisesti automaatiotekniikassa liittimillä varustettujen antureiden ja toimilaitteiden liittämiseen jakolaatikoihin.

Anturi- ja toimilaiteliitosten täydellinen ja kestävä tiivistys on taattu myös käsin kiinnitettäessä. Integroitu päätyjarru suojaa O-rengasta liian tiukalle kiristetyn liitinmutterin aiheuttamalta tuhoutumiselta. Jopa ankarissa teollisuusympäristöissä liittimet on suojattu tahattomalta löystymiseltä erityisellä tärinäsuojalla. Jotkin tyypit on varustettu hyvin näkyvillä LED-valoilla, jotka ilmaisevat toiminnan ja kytkentätilan.

Korkealuokkainen ruostumattomasta teräksestä valmistettu mutteri ja elintarvikekäyttöön tarkoitetut tiivistysmateriaalit

pätevöittävät ecolink EVT- ja EVF-liittimet käytettäväksi hygieenisissä ja kosteissa tiloissa. Pistorasiat kestävät usein toistuvaa korkeapainepesua aggressiivisilla puhdistusaineilla. Laajan lämpötila-alueensa ja nopeille lämpötilanmuutoksille reagoimattomuutensa ansiosta ne soveltuvat erityisen hyvin käytettäväksi elintarvike- ja juomateollisuudessa.

Kaapelitulpat
Kaapelitulppia käytetään usein liitäntäliittimillä varustettujen antureiden ja toimilaitteiden liittämiseen jakolaatikoihin tai moduuleihin automaatiotekniikassa.

Jopa käsin kiinnitettynä jakolaitteiden ja moduulien liitosten täydellinen ja kestävä tiivistys on taattu. Ne tarjoavat hyvän suojan kosteuden tunkeutumista vastaan ja korkean materiaalin kestävyyden aggressiivisia nesteitä vastaan.

ecolink EVT- ja EVF-kaapelitulpat soveltuvat erityisesti käytettäväksi hygieenisissä ja kosteissa tiloissa. Ne kestävät usein toistuvaa korkeapainepesua aggressiivisilla puhdistusaineilla. Laajan lämpötila-alueensa ja nopeille lämpötilanmuutoksille reagoimattomuutensa ansiosta kaapelitulpat soveltuvat erityisesti elintarvike- ja juomateollisuudessa käytettäviksi.

Kiristyskaapelit
Kiristyskaapeleissa on pistoke ja pistorasia. Niitä käytetään antureiden liittämiseen jakolaatikoihin ja moduuleihin.

Ne varmistavat anturin ja jakolaitteen liitäntöjen luotettavan ja pysyvän tiivistyksen myös ilman työkaluja asennettaessa. Integroitu päätyjohto suojaa O-rengasta liian tiukalle kiristetyn kytkentämutterin aiheuttamalta tuhoutumiselta. Jopa ankarissa teollisuusympäristöissä liittimet on suojattu tahattomalta löystymiseltä erityisellä tärinäsuojalla. Jotkin tyypit on varustettu hyvin näkyvillä LED-valoilla, jotka ilmaisevat toiminnan ja kytkentätilan.

Korkealuokkainen ruostumattomasta teräksestä valmistettu mutteri ja elintarvikekelpoiset tiivistysmateriaalit

pätevöittävät ecolink EVT- ja EVF-johdinjohdot käytettäväksi hygieenisissä ja kosteissa tiloissa. Hyppykaapelit kestävät usein toistuvaa korkeapainepesua aggressiivisilla puhdistusaineilla. Laajan lämpötila-alueensa ja nopeille lämpötilanmuutoksille reagoimattomuutensa ansiosta ne soveltuvat erityisesti elintarvike- ja juomateollisuudessa käytettäviksi.

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Liitoselementit alueelta

Liitoselementit (IO-Link)

Turvamoduuli IO-Linkille
8 turvallista OSSD-tuloa
4 tehokasta lähtöä erillisellä 24 V:n jännitesyötöllä
PROFIsafe-telegrammi tunneloituna IO-Linkin kautta
Turvallisuus SIL 3:n j...