Krones AG
sokerin jalostus (SyPro) Krones AG
Makea, hedelmäinen, hapan tai karvas: siirappihuone on lähtökohta innovatiivisille makuelämyksille, joita tuotekehittäjät luovat yhä uudelleen ja uudelleen. Täydelliset työskentelyolosuhteet uusien makuvivahteiden sekoittamiseen ja menestyksekkäiden tuotteiden valmistamiseen tuovat mukanaan monia etuja. Tuotteidenne markkinamenestystä valmistellaan näin heti valmistusprosessin ensimmäisestä vaiheesta lähtien.
Yleiskatsaus
Konsepti juomakomponenttien valmistukseen
Jauhemaisten, nestemäisten tai pakastettujen raaka-aineiden jalostus monenlaisiksi tuotteiksi
Juomavalmiiden juomien ja juomavalmiiden siirappien valmistus jatkojalostusta varten
Joustavasti laajennettavissa modulaaristen yksikköjen ansiosta
Kapasiteettivalikoima voidaan mukauttaa yksilöllisesti järjestelmänne kapasiteettiin
Lisää tuotteita Prosessointitekniikka alueelta