Luettelo

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Koskien Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Alkuperäinen!
Monet sanovat, että HERMLE rakentaa maailman parhaat koneet.

HERMLE tarkoittaa jyrsintää ja erinomaisten tulosten saavuttamista. Ja olemme sitoutuneet varmistamaan juuri tämän arkkitehtuurillamme, rakenteellamme, työllämme, lähestymistavallamme, kehityksellämme, suunnittelullamme, kokoonpanollamme ja palvelullamme. Kaikki, mitä saavutamme, muutamme tai optimoimme, tekee tuloksistamme parempia, tarkempia ja nopeammin saatavilla olevia - ei enempää eikä vähempää.

"Jyrsintä parhaimmillaan" - HERMLE AG:n slogan - kiteyttää tämän osuvasti. Se edustaa suorituskykyisiä, erittäin innovatiivisia työstökeskuksia, jotka ovat nousseet kansallisesti ja kansainvälisesti johtavaan asemaan. Se tarkoittaa laajaa ja tiiviisti verkottunutta myynti- ja huoltoverkostoa sekä maailmanlaajuisesti yli 30 000 onnistuneesti asennettua konetta.

Viime kädessä se tarkoittaa asiakkaidemme menestystä, sillä he saavuttavat tuotteidemme avulla parhaat tulokset tarkkuuden ja tehokkuuden suhteen.

Mutta mikä tekee "jyrsintä parhaimmillaan" mahdolliseksi? Jatkuva uusien ideoiden tarjonta ja HERMLEn sananlaskuinen tarkkuus valmistuksessa, prosessikonsultointi ja hyvä projektinhallinta. Tästä kaikesta vastaavat noin 1.400 erittäin motivoitunutta työntekijäämme, jotka luovat perustan. Teemme tämän paikassa, joka on perinteisesti ollut tarkkuusmekaniikan ja työstökoneiden kotipaikka. Nämä ovat kaiken kaikkiaan parhaat mahdolliset edellytykset. Ne ovat syitä siihen, miksi meillä on nykyään johtava asema lukuisten keskeisten teollisuudenalojen kumppanina. Suurista monimutkaisista komponenteista pienimpiin komponentteihin huipputekniikan alalla. Lääketieteestä autourheiluun. Me näytämme tietä!