Luettelo

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

Takaisin luetteloon

Logistiikka (International) LKW WALTER Internationale Transportorganisation

Tuotekysely  

LKW WALTER järjestää maantiekuljetuksia ja yhdistettyjä kuljetuksia. Koko Euroopassa. Tarjoamme sinulle kolme mallia, jotta ajoneuvosi pysyvät parhaalla mahdollisella tavalla työllistettyinä.

Kiertomatka
Kiertomatkamallissa ajoneuvosi kulkevat jatkuvasti kahden maan välillä. Voit itse päättää, millä reitillä haluat liikennöidä. Tälle mallille on ominaista kuorma-autojenne jatkuva käyttö. Voit hyötyä varmoista ja pitkällä aikavälillä suunnitelluista ansaintamahdollisuuksista sekä suuremmasta voitosta optimoitujen tyhjien kilometrien ansiosta.

One-Way
Onko sinulla omia vienti- tai tuontiasiakkaita yksittäisillä reiteillä ja etsit paluukuormia? Järjestä puuttuvat kuormasi helposti ja joustavasti LKW WALTERin avulla ja maksimoi ajoneuvojesi käyttöaste. Suunnittele kuljetuksesi myös käyttämällä rahtitarjoustamme rahtikeskuksessa KUORMAT TÄNÄÄN.

Perävaunukuljetukset
Haluatko työskennellä vetoautoilla pääasiassa alueellisesti ja olla viikonloppuisin kotona? Kuorma-autokumppanina kuljetat nosturikelpoisia perävaunujamme rautatie- tai lauttaterminaalien ja asiakkaidemme lastaus- tai purkauspaikkojen välillä. Tässä mallissa vetoautosi ovat jatkuvasti työssä - eikä omia perävaunuja tarvita.

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Logistiikka alueelta

Yhdistetty liikenne (Combined traffic)

Yhdistetyt kuljetukset - kestävää ja joustavaa

Jotta kuljetukset voitaisiin hoitaa mahdollisimman ympäristöystävällisesti ja kustannustehokkaasti, yhdistetyissä kuljetuksissa yhdistetään op...