Luettelo

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

Takaisin luetteloon

Vaimennustyynyt (SLAB 030 to SLAB 300) ACE Stoßdämpfer GmbH

Tuotekysely  

Vaimennustyynyt

Energianvaimennus tyynyn muodossa
Konfigurointi ja yhdisteltävä
Energiakapasiteetti 3,1 Nm/sykli - 210 Nm/sykli
Isku 6,5 mm - 12,5 mm

Räätälöity vaimennusmateriaali tyynymuodossa: SLAB-vaimennustyynyt on valmistettu viskoelastisesta PUR-materiaalista. Ne vaimentavat iskukuormia erittäin tehokkaasti ja soveltuvat myös tärinän eristämiseen tai vaimentamiseen.

Tuoteperheen SL-030-SL-300 tyynyt mukautetaan nopeasti kulloiseenkin sovellustyyppiin. Tämä onnistuu osittain laskentatyökalun konfiguroinnin avulla tai suoraan ACE:n asiantuntijainsinöörien toimesta. Lisäksi tämä on mahdollista, koska vakiomateriaali voidaan leikata täsmällisesti ja nopeasti asiakkaan vaatimusten mukaisesti uudella leikkausjärjestelmällämme. Optimaalisen ratkaisun löytämiseksi on myös mahdollista saada näyte.

SLAB-vaimennustyynyt ovat todistetusti isku- tai törmäyssuojia. Niitä käytetään matkatavara- ja kuljetushihnoissa, kuljetinjärjestelmissä, pneumaattisissa, sähkömekaanisissa ja hydraulisissa voimansiirroissa sekä lineaarivaunuissa.

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Tärinänvaimennuslevyt alueelta

Tärinänvaimennuslevyt (SLAB)

Räätälöity tärinäneristys

SLAB, CEL ja PAD: kolme erilaista pehmustetyyppiä, yksi tarkoitus; tarjota käyttäjille kaikilla aloilla paras räätälöity eristystekniikka. ACE tak...