Luettelo

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Takaisin luetteloon

Liikuteltava ilmanpuhdistusyksikkö sosiaalitiloihin (LRA-S) LK Metallwaren GmbH

Tuotekysely  

99,995 prosenttia viruksista vapaa!

Corona-pandemian puhkeaminen ja siihen liittyvät rajoitukset ovat nostaneet ilmanpuhdistuksen aiheen julkisen keskustelun keskiöön. Tämä koskee erityisesti tiloja, joissa oleskelee jatkuvasti suuri määrä ihmisiä ja joissa virusten, bakteerien tai pöpöjen aiheuttamien tartuntojen leviämisriski on vastaavasti suuri.

LK Metallwaren LRA-S -mobiili-ilmanpuhdistin suojaa tehokkaasti tätä vastaan!

Sen suorituskyky on sellainen, että se pystyy puhdistamaan ilmaa jopa 60 neliömetrin kokoisissa ja 3,5 metriä korkeissa tiloissa (esim. toimisto- tai luokkahuoneissa) viiden tunnin ajan. (esim. toimisto- tai luokkahuoneet) viisi kertaa tunnissa.
Kolminkertainen suodatinjärjestelmä 99 prosentin hyötysuhteella
LK-ilmanpuhdistimessa LRA-S on integroitu suodatinjärjestelmä. Se koostuu pienhiukkassuodattimesta, aktiivihiilisuodattimesta hajuja vastaan ja mikrohiukkassuodattimesta (suodatinluokka H14, HEPA); jälkimmäinen puhdistaa 99,995 prosenttia viruksista, bakteereista ja pöpöistä huoneilmasta. Prosessissa lattia-alueen ilma imetään energiatehokkaan EC-puhaltimen avulla, suodatetaan ja palautetaan huoneilmaan yläalueella.

Valmiustilassa ilmanpuhdistin mittaa huoneilman CO2-pitoisuuden. Jos se nousee yli 800 ppm:n arvoon, se siirtyy automaattisesti täyteen toimintaan.

Tuotekysely