Luettelo

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

Takaisin luetteloon

Ilmanpuhdistajat (E-PURE ASPRA Air) DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

Tuotekysely  

Ilmanpuhdistussuodattimet
Pysäytä COVID-19-virus ensiluokkaisella suodatuksella!
Suodatetaan aerosolit ja siten myös koronavirus ilmanpuhdistussuodattimien avulla?

COVID-19-koronaviruspandemian puhjettua ensiluokkainen ilmanpuhdistus ilmanpuhdistussuodattimien avulla on tärkeämpää kuin koskaan. Esittelemme tässä kolme innovatiivista suodatinta virusten, esimerkiksi COVID - SARS-CoV-2 -viruksen torjuntaan, jotka pitävät työpaikan tai työtilan asianmukaisesti puhtaana. Jokaisessa suodattimessa on VFA:n patentoitu ASPRA-tekniikka, joka poistaa hengitysilmasta yli 99 % viruksista, bakteereista, hienosta pölystä, sienistä, homeista, hajuista ja kaasuista.

E-PURE- ja ASPRA Air -ilmanpuhdistussuodattimet ovat plug-and-play-suodattimia, joita on helppo huoltaa ja jotka on suunniteltu teollisuus- ja liiketiloihin. Nämä suodattimet poistavat tehokkaasti suuria pölypitoisuuksia, joten ne soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi hitsaustyöpisteissä, jakelukeskuksissa, karjatiloilla, maataloustoiminnoissa sekä teräs-, paperi- tai elintarviketeollisuuden laitoksissa. Liikuteltavaa versiota voidaan käyttää joustavasti, ja se sopii erinomaisesti yksityiskoteihin, toimistoihin, sairaaloihin, urheilukeskuksiin, näyttelyihin, päiväkoteihin tai pienempiin tiloihin.

Corona-pandemian leviämisen estämiseksi Form AIR -yritys on kehittänyt yhteistyössä VFA:n kanssa E-PURE ASPRA -ilmanpuhdistussuodattimet.

E-PURE ASPRA -tuotteet ovat yksittäisten laitosten, kuten TNO:n, VITO:n ja ECN:n testaamia. Tulokset vahvistavat, että teknologiamme on erittäin tehokas poistamaan jopa 99 prosenttia kaikista ilmakehän hiukkasista, joiden koko on 0,1-10 mikronia.

E-PURE ASPRA -ilmanpuhdistussuodattimessa käytetään Aspra-ionisaattoriin perustuvaa puhdistusjärjestelmää, joka poistaa ilmasta viruksia, bakteereja ja pölyhiukkasia johtamalla ne suodattimessa olevan sähkökentän läpi tappaen tai inaktivoiden ne. Nämä virukset, bakteerit sekä hienojakoinen pöly jäävät suodattimeen ja poistuvat pysyvästi ilmasta. Koska kyseessä on suljettu positiivinen ionisaatiojärjestelmä, ilmaan ei muodostu vaarallista otsonia. Järjestelmä on huoltovapaa lukuun ottamatta suodattimen vaihtoa kuuden kuukauden välein, ja sen virrankulutus on alhainen. E-PURE ASPRA -virussuodatinjärjestelmä on jo käytössä kouluissa, päiväkodeissa ja opetusalalla Benelux-maissa.

Tuotekysely