Luettelo

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

Takaisin luetteloon

Kuivaerottimet DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

Tuotekysely  

Kuiva pölynpoisto
Monissa teollisuusprosesseissa käytetään ilmaa työvälineenä ja sen koostumus muuttuu tai siihen imeytyy vieraita aineita, jotka heikentävät alkuperäistä ilmanlaatua tai jopa saastuttavat sitä terveydelle vaarallisella tavalla.
Tällöin syntyy paljon terveydelle haitallisia, myrkyllisiä tai räjähtäviä pölyjä, jotka ovat siten haitallisia ihmisille ja ympäristölle.
Jos ilma palautetaan myöhemmin prosessista takaisin ilmakehään, vieraat aineet on poistettava tästä ilmasta.

Olipa kyseessä sitten hienojakoinen tai karkea pöly: DEBUSin pölynpoistojärjestelmillämme voit poistaa ilmasta luotettavasti suurimman määrän ja pitää näin työalueen puhtaana. Koneet ja mittauslaitteet eivät enää likaannu, joten puhdistus voidaan suorittaa paljon useammin. Erityisesti mittauslaitteidesi osalta pölynpoistojärjestelmiemme etuna on myös se, että mittausten tarkkuus ja siten tasaisen korkea laatu säilyvät. Lisäksi pöly rasittaa koneitasi vähemmän ja niiden käyttöikä pitenee. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä asiana pölynpoistojärjestelmämme antavat myös työntekijöidesi hengittää helpotusta.

Pölynpoistojärjestelmämme on suunniteltu yleiskäyttöön kaikilla teollisuuden ja kaupan aloilla. Innovatiivinen moduulijärjestelmä mahdollistaa yksilölliset suunnittelu- ja asennusvaihtoehdot. Neuvomme mielellämme henkilökohtaisesti, mikä pölynpoistojärjestelmiemme muunnos soveltuu parhaiten yrityksellesi ja tiettyyn käyttötarkoitukseesi. Käytä yhteydenottolomakettamme tai soita meille numeroon 02051 9204 0. Yhdessä varmistamme puhtaan ilman!

Puupöly:
Puupölyn tehokkaaseen ja turvalliseen poistoon tarjoamme BG-sertifioituja järjestelmiä BG H3:n mukaisesti. Ne ovat siis työturvallisuuslain ja työntekijöiden suojelun mukaisia.
Tässä on luonnollisesti saatavana eri suorituskykyluokkia 790 m³/h:sta 6 000 m³/h:n maksimitilavuusvirtaan.

Näiden ominaisuuksien ansiosta tarjoamamme poistojärjestelmät ovat täydellisiä puhtaan ilman pölynpoistolaitteita puunjalostusteollisuudelle, täydellisiä pölynpoistolaitteita puusepänteollisuudelle ja täydellisiä pölynpoistolaitteita puusepille ja puusepille, mutta ne ovat myös todistetusti soveltuvia paperin, kierrätysmateriaalin, muovien, tuotantolinjojen tai täyttölaitosten pölyjen poistoon.

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Kuivaerottimet alueelta

Kuivaerottimet

Universaali ja tehokas
Sähköimurilla valitset tehokkaan imutehon, joka poistaa lähes minkä tahansa materiaalin. Hyödynnä erilaisia vaihtoehtoisia versioita ja yksilöllisiä ratka...