Luettelo

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

Takaisin luetteloon

Lukituspultit HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

Tuotekysely  

HEINRICH KIPP WERK esittelee jälleen uuden lukituspulttien tuoteryhmän uutuuden: Markkinoille tuodaan nyt malleja, joissa pultin irrotus tapahtuu eksentrisen vivun avulla. Kun käyttäjä siirtää eksentrisen vivun eksentrisen keskipisteen yli, pultti irtoaa. Uusien lukituspulttien etuja ovat ergonominen muotoilu, litteä rakenne, korkea lämpötilankestävyys sekä nopea säätö.

Lukitustappi pysyy kytkemättömänä, kun kahvavipu siirretään eksentrisen vivun kuollutta keskipistettä pidemmälle. Käyttäjä voi kätevästi irrottaa yhden tapin kerrallaan ilman, että hänen tarvitsee pitää kaikkia kahvoja ulosvedetyssä asennossa.

Tämä ominaisuus löytyy muuten vain lukituspulteista, joissa on pidätysura, mutta kahvaa on käännettävä ulosvedetyssä asennossa - joten prosessi kestää kauemmin. Tuotteet, joissa on eksentriset vivut, soveltuvat sen sijaan kätevään pikasäätöön.

Toinen plussa on eksentrisen kahvan ergonominen muoto, joka mahdollistaa helpon käsittelyn pienellä vaivalla.

Eksentrisiä kahvoja voidaan kääntää 360° ja ne ovat huomattavasti litteämpiä kuin sieni- tai T-kahvat, kun niitä ei käytetä. Tämä mahdollistaa myös tuotteiden uppoasennuksen, jolloin vältytään häiritseviltä ääriviivoilta.

Kahvavivut ovat saatavana mustina ja liikenteen punaisina, ja ne on valmistettu lasikuituvahvisteisesta muovista. Tämä muovi kestää korkeita lämpötiloja ja sallii noin 160 °C:n jatkuvan käyttölämpötilan ja enintään 160 °C:n lyhytaikaisen käyttölämpötilan. 250 °C. Kierreholkkien ja lukitustappien osalta käyttäjä voi valita teräs- tai ruostumattomasta teräksestä valmistettujen versioiden välillä. Kaikkia kierrehylsyjä on saatavana hienokierteisinä ja neljässä koossa (M10x1 / M12x1,5 / M16x1,5 / M20x1,5).

Tuotekysely