Luettelo

Eppendorf SE

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Takaisin luetteloon

Monikanavapipetit (Eppendorf Research® plus) Eppendorf SE

Tuotekysely  

Aina tutkijoiden tarpeisiin keskittyneenä
Asiakkaidemme terveyden edistämiseksi kestävällä tavalla Eppendorf on ottanut käyttöön PhysioCare Concept® -konseptin. Erittäin kevyt mekaaninen pipetti Eppendorf Research plus ei ainoastaan täytä korkeimpia tarkkuus- ja täsmällisyysvaatimuksia, vaan se tarjoaa myös enemmän joustavuutta ja maksimaalisen ergonomian. Uudella 16- ja 24-kanavaisella pipettijärjestelmällä 384-kuoppalevyille, jossa yhdistyvät hyväksi havaitut konseptit ja uudet innovaatiot, Eppendorf on jälleen kerran ylittänyt itsensä.

Ultrakevyt pipetti, joka innostaa kättäsi
Mekaanisessa Eppendorf Research plus -pipetissä yhdistyvät yli 60 vuoden innovaatiot nesteenkäsittelyssä, ja se on yksi maailman käytetyimmistä pipeteistä. Tämä tekee siitä yhden turvallisimmista ja ergonomisimmista nykyisin saatavilla olevista pipeteistä. Research plus -mikrolitrapipetti auttaa suojelemaan asiakkaidemme terveyttä päivittäisessä laboratoriotyössä. Se on Eppendorfin tunnetun PhysioCare Concept® -konseptin edelläkävijä, ja se vähentää merkittävästi käsien ja käsivarsien rasitusta pipetoitaessa. Eppendorfilla Research plus on pipettiperhe, jolla on pienin paino ja joka vaatii pienimmät käyttövoimat. Vielä pienempiin käyttövoimiin päästään vain elektronisilla Eppendorf-pipeteillä. Nauti erinomaisesta joustavuudesta ja valitse yksikanavaiset pipetit kiinteällä tai muuttuvalla tilavuudella sekä monikanavaiset pipetit, joissa on 8, 12, 16 ja 24 kanavaa.
Tuoteominaisuudet
On hyvä tunne tietää tekevänsä oikein - tietää työskentelevänsä yhdellä maailman edistyksellisimmistä pipeteistä. Jousikuormitteinen kärkikartio, lisäkalibrointimahdollisuus, parannettu tilavuusnäyttö - ja kaikki tämä ultrakevyessä, täysin autoklavoitavassa pipetissä: Se on Eppendorf Research plus -pipetti.

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Monikanavapipetit alueelta

Monikanavaiset pipetit (Move It®)

Siirrätkö säännöllisesti näytteitä astiamuodosta toiseen - esimerkiksi reaktioastioista levyihin - ja etsit tehokkaampaa ja turvallisempaa ratkaisua? Uusi Move It® -pipetti, jossa on säädettävä...