Luettelo

Eppendorf SE

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Takaisin luetteloon

Laboratoriosekoittajat (Eppendorf ThermoMixer® F) Eppendorf SE

Tuotekysely  

Tarvitsetko usein sekoitettavia ja lämmitettäviä rutiinisovelluksia?
Nämä tuotteet ovat täydellinen valinta sekoitettaviin ja lämmitettäviin rutiinisovelluksiin. Eppendorf ThermoMixers F0.5/F1.5/F2.0 ja FP -malleissa on kussakin kiinteä lohko 0,5/1,5/2,0 ml:n putkia ja levyjä varten. Voit luotettavasti estää kondenssiveden muodostumisen pieniin putkiin Eppendorf ThermoTop -lämmitettävällä kannella (lisävaruste).

Suoritatko rutiininomaisesti näytteenvalmistusvaiheita? Riippumatta siitä, työskenteletkö säännöllisesti 0,5/1,5/2,0 ml:n putkien tai levyjen (MTP ja DWP) kanssa, Eppendorf F -perheen kiinteät lohkot ovat ihanteellinen ratkaisu juuri sinun sovellukseesi. Helpota rutiinityötäsi.

Oletko tekemisissä epäjohdonmukaisten sekoitustulosten kanssa?

Näytteiden luotettava sekoittaminen on paljon muutakin kuin pelkkää sekoittamista, etenkin kun kyseessä ovat mikrolitra-alueen tilavuudet. Nyt kun olemme valmistaneet sekoittimia jo vuosikymmeniä, olemme löytäneet keinon tarjota luotettavaa sekoitustulosta jopa mikrolitra-tasolla.

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Laboratoriosekoittajat alueelta

Lämpötilan säätö- ja sekoituslaitteet

Eppendorfin uuden sukupolven lämpötilan säätö- ja sekoitusjärjestelmät pystyvät enemmän kuin luuletkaan. 50 vuoden kokemus näytteenvalmistuksen ala...

Laboratoriosekoittajat

High-speed mixer (3,000 rpm) for fast and effective mixing of small volumes in all common laboratory vessels up to 50 mL.
2DMix-Control technology (planar mixing motion) for controlled mixing...