Luettelo

Eppendorf SE

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Takaisin luetteloon

Inkubaattorin ravistin (Innova 44/44R) Eppendorf SE

Tuotekysely  

Innova 44 ja 44R pinottavat ravistimet (jäähdytetty) on suunniteltu erilaisten organismien viljelyyn enintään 5 litran pulloissa. Valurautainen, tasapainotettu kolminkertainen eksentrinen veto on suunniteltu erityisesti nopeisiin sovelluksiin ja raskaisiin kuormituksiin. Suunnittelu on kestänyt aikaa yli 70 vuotta, ja se auttaa tutkijoita työssään tänäkin päivänä. Tyhjennyksellä varustettu vesisäiliö huolehtii kammion kostutuksesta ja suojaa samalla käyttöyksikköä roiskeilta. Yksinkertainen käyttöliittymä mahdollistaa nopeuden, lämpötilan, ajan ja mahdollisen fotosynteesivalopankin helpon ohjelmoinnin. VisioNize-laatikko voidaan kytkeä kiinni seurannan tehostamiseksi ja ilmoitusominaisuuksien lisäämiseksi. Säännöllinen huolto voidaan suorittaa paikan päällä, jolloin seisokkiaika jää mahdollisimman lyhyeksi.


Tehokaslaboratorio- ja laitehallinta VisioNize® Lab Suiten avulla

Haluatko valvoa laboratoriolaitteitasi ja saada ilmoituksia esimerkiksi laitteiden hälytyksistä? Digitaalinen, verkotettu laboratorio tarjoaa vielä enemmän.

Valitse laboratoriollesi sopiva ratkaisu modulaarisesta digitaalisten palvelujen valikoimasta. VisioNize Lab Suite tarjoaa kaiken, mitä tarvitset laboratoriopäällikkönä tai tutkijana, jotta voit aloittaa laboratoriosi digitaalisen hallinnan ja parantaa näyteturvallisuutta, vaatimustenmukaisuusvaatimuksia ja kunnossapidon hallintaa.
Suunnittele kurssisi kohti digitaalista laboratorion huippuosaamista!

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Laboratorioravistelijat alueelta

Laboratorioravistelijat

Siitä lähtien, kun ensimmäinen ravistin esiteltiin vuonna 1946, New Brunswickin ravistimet ovat olleet alan käytetyimpiä tuotteita. Ensiluokkaista Eppendorf-laatua käyttäen valmistetut New Brunswic...

Avoimen alustan ravistimet

Avoimen alustan ravistimet ovat ihanteellinen ratkaisu, kun näytteitä ravistetaan ympäristöolosuhteissa, laboratoriopenkissä tai lämmitys- tai jäähdytyskammiossa. Eppendorf tarjoaa kuusi New Brunsw...