Luettelo

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

Takaisin luetteloon

Alumiini nikkeli koboltti magneetit HME - Technologies GmbH

Tuotekysely  

Erittäin herkkä vastakentälle, mutta erittäin korroosionkestävä, korkean lämpötilan sovelluksiin, joissa on alhainen lämpötilakerroin.

Yleistä:
Alnico-magneetit valmistetaan valumenetelmällä tai puristus- ja sintrausmenetelmällä. Magneetit ovat herkkiä vastakentälle ja erittäin korroosionkestäviä. Ne voivat säilyttää magneettisuutensa jopa 550 °C:n lämpötilaan asti, ja niiden lämpötilakerroin on erittäin alhainen.

Materiaali koostuu raudasta, koboltista, nikkelistä, alumiinista, kuparista ja niobista. Sintratut alnikomagneetit voidaan valmistaa monimutkaisempaan muotoon kuin valetut alnikomagneetit, jotka on työstettävä pääasiassa hiomalla.

Lämpötilan vaikutukset:
Alnikomagneetit ovat yleensä hyvin stabiileja lämpötilan suhteen. Magnetoitumisen muutokset ovat palautuvia, ja magnetoitumisen menetys voidaan palauttaa uudelleen magnetoimalla aina 538 °C:n lämpötilaan asti.

Käyttökohteet:
Alnikomagneetteja käytetään pääasiassa kaiuttimissa, mikrofoneissa, moottoreissa, mittauslaitteissa, vauhtipyörägeneraattoreissa, antureissa, pidikkeissä, askelmoottoreissa, kytkentäjärjestelmissä, liikkeenohjausantureissa jne.

Tuotekysely