Luettelo

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

Takaisin luetteloon

Ferriittimagneetit HME - Technologies GmbH

Tuotekysely  

Materiaali koostuu rautaoksidista, strontiumista tai bariumista ja muista lisätyistä materiaaleista. Ferriittimagneetit ovat erittäin suosittuja ja laajalti käytettyjä, koska ne kestävät erinomaisesti demagnetointia, korroosiota ja ovat edullisia.

Yleistä:
Ferriittimagneetit valmistetaan puristamalla tai sintraamalla. Nämä magneetit voivat olla sekä anisotrooppisia että isotrooppisia. Anisotrooppiset laadut suuntautuvat valmistussuuntaan, ja ne on magnetoitava suuntautumissuuntaan. Isotrooppiset laadut eivät ole suuntautuneita, ja ne voidaan magnetoida mihin tahansa suuntaan.

Muotin perusmuoto määräytyy muotin mukaan, kuten segmentti, levy, rengas, tanko, tanko ja lohko. Puristamisen jälkeen magneetti sintrataan, sitten leikataan, hiotaan ja/tai porataan ja lopuksi magnetoidaan haluttaessa. Materiaali kestää hyvin korroosiota. Ferriittimagneeteilla on erinomainen hinta-laatusuhde.

Tämä magneettiluokka on erittäin kova, hauras ja sen energiaominaisuudet ovat alhaisemmat kuin muilla magneettimateriaaleilla.
Lämpötilavaikutukset:
Magneettiset ominaisuudet pysyvät lähes vakioina lämpötila-alueella -40 °C:sta +250 °C:een. Korkeissa lämpötiloissa magneettinen voima pienenee.
Sovellukset:
Kovilla ferriittimagneeteilla (keraamisilla) on laaja käyttöalue. Yleisimmät käytetyt sovellukset ovat:
sähkömoottori, kaiutin, anturi, pidike, erottelu jne.

Tuotekysely