Luettelo

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Takaisin luetteloon

Suurjännitepistokkeet (EHV) PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Tuotekysely  

Täydellinen valikoima kaikkiin suurjännitekaapeleihin

Laajan suurjännitekaapelivalikoimamme ansiosta voit ensimmäistä kertaa asentaa kokonaisia kaapelijaksoja ja hankkia kaikki tarvitsemasi liitososat yhdestä lähteestä. Uusi valikoima lisäkorkeajänniteverkkoihin (EHV) sisältää hyväksi havaitut CONNEX- ja IXOSIL-sarjamme, kuivia, pistokkeellisia kaapeliliitäntöjä muuntajille ja kaasueristeisille kytkinlaitoksille (GIS), kaapelipäätteitä ja kaapelipistorasioita (mukaan lukien yksi pistokkeellinen malli). Tyyppitestatuilla lisävarusteilla voidaan liittää kaikki XLPE-kaapelit 300 kV:sta 550 kV:iin, ja ne mukautetaan yksilöllisesti käytettävään kaapeliin.

Helppo asentaa
Mitä suurempi jännitealue, sitä tärkeämmäksi tulee helppo asennus. Juuri siksi olemme suunnitelleet EHV-laitteemme mahdollisimman helppokäyttöisiksi. Tämän saavuttamiseksi olemme lisänneet hienostuneita yksityiskohtia, kuten koon 7 CONNEX-kaapeliliitäntään tarkoitetun pyörivän liitosrenkaan, jonka avulla ruuvinreiät voidaan kääntää sopivaan asentoon sen sijaan, että raskaita EHV-kaapeleita tarvitsisi siirtää.

Liitännät kaikenlaisille kaapeleille
Riippumatta siitä, käytätkö alumiini-, kupari- vai yksijohtimisia eristettyjä kaapeleita: EHV-liitäntämallistomme avulla voit liittää kaikenlaiset kaapelit äärimmäisen luotettavasti useiden vuosikymmenten ajan. Tämä johtuu siitä, että paljon käytetyt kenttäohjausyksiköt testataan yksitellen IEC 62067:n mukaisesti ennen toimitusta.
EHV-valikoimaan kuuluu:

EHV CONNEX kuiva, pistotulppaliitäntäinen kaapeliliitäntä
Kosketuskestävä, upotettava, huoltovapaa, offshore-yhteensopiva liitäntä, joka voidaan asentaa kaikkiin saatavilla oleviin kuivaeristeisiin kaapeleihin. Toinen plussa: 420 kV+ -jännitteelle tarkoitetun kosketusjärjestelmän sisäänrakennettu kaapelin kiinnityslaite suojaa luotettavasti kaapelin aiheuttamilta mekaanisilta kuormituksilta ja helpottaa myös kaapelin asentamista.

EHV CONNEX -laiteliitäntäkappaleet muuntajille ja GIS-järjestelmille
Nopeasti asennettavat, monipuoliset ja yhteensopivat sisä-, ulko- ja offshore-sovelluksiin: Laiteliitäntäkappaleessa yhdistyvät kaikki suositun CONNEX-järjestelmän edut yhteen ratkaisuun. Sen rakenne on huomattavasti kompaktimpi kuin EN 50299- ja IEC 62271-209 -standardien mukaisten tavanomaisten järjestelmien. Jatkosovittimen avulla liitäntä voidaan kuitenkin tarvittaessa mukauttaa asiaankuuluvien standardien mukaiseksi.

IXOSIL ESS -kaapelipäätteet
Lasikuituvahvisteisen onton eristeen ja vettähylkivän silikonisuojan ansiosta tukipäätteet tekevät vaikutuksen maksimaalisella mekaanisella vakaudellaan. Johtimien liittämiseen pääankkuriin, joka on varustettu patentoiduilla SICON-ruuviliittimillä, ei tarvita erikoistyökaluja. Vaihtoehtoisesti voit valita posliinista valmistetun ESP-päätteen.

IXOSIL MSA -liukuliitokset
IXOSIL-liukuliitosten asentaminen ei tuota vaikeuksia, koska niiden liukurakenne on testattu ja hyväksi havaittu. Niiden vedenpitävä ulkokotelo takaa myös maksimaalisen käyttöturvallisuuden. Patentoitujen SICON-ruuviliitosten avulla johdin voidaan liittää optimaalisella kosketusvoimalla ja ilman erikoistyökaluja. Suojaus voidaan säätää kaapelityypin ja asiakkaan vaatimusten mukaan.

EHV CONNEX -kuivapistokkeelliset, kaasueristeiset kaapelipistorasiat
Kompakti CONNEX-pistorasia yhdistää pysyvästi kaiken muotoiset ja kokoiset kaapelit. SF6-kaasueristeessä on sisäänrakennettu täyttöpaineen valvontajärjestelmä.

EHV-tarvikkeet asiantuntijoilta
PFISTERER on riippumaton kaapelitarvikkeiden valmistaja kaikentyyppisille keski- ja suurjännitekaapeleille. Maailman laajin tuotevalikoima tarjoaa kaapelitarvikkeiden lisäksi myös ratkaisuja erikoissovelluksiin sekä täyden valikoiman EHV-alueen asennus- ja testaustarvikkeita.

Tuotekysely