Luettelo

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Takaisin luetteloon

Mittauspyöräjärjestelmät Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Tuotekysely  

Järjestelmät nopeudenmittaukseen, sijainnin tunnistamiseen ja pituuden mittaamiseen

Küblerin mittapyöräjärjestelmät ovat ihanteellinen ratkaisu luotettavaan nopeudenmittaukseen, sijainnin tunnistamiseen ja pituuden mittaamiseen lineaariliikkeitä sisältävissä sovelluksissa. Nämä tallennetaan pyörimisliikkeen avulla mittapyörän avulla, johon on kiinnitetty kooderi suoraan mitattavan materiaalin pinnalle, ja muunnetaan lineaariseksi dataksi. Integroidut jouset varmistavat mittapyörän tarvittavan kosketusvoiman mittauspintaan luotettavan mittausarvon saamiseksi.

Mittapyöräjärjestelmiä käytetään lineaaristen liikkeiden tallentamiseen

Mitattavan materiaalin lineaarinen liike (1) muunnetaan pyörimisliikkeeksi (2) sen päällä lepäävän mittapyörän (tai hihnapyörän tai hammaspyörän) avulla.
Kiinnitetty inkrementaalinen tai absoluuttinen kooderi (3) havaitsee tämän pyörimisliikkeen ja muuntaa sen nopeus-, sijainti- ja etäisyysarvoiksi.
Mittapyöräjärjestelmän lineaarinen erotuskyky (mm) saadaan mittapyörän kehän ja kooderin pyörimiserotuskyvyn suhteesta (ppr).

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Mittauspyörät alueelta

Mittauspyörät

Mittapyöriä käytetään yhdessä koodereiden kanssa materiaalin mittaamiseen puu-, paperi-, metalli-, tekstiili- ja muoviteollisuudessa. Mittapyörää valittaessa on ensin otettava huomioon mitattavan mate...