Luettelo

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Takaisin luetteloon

Lasista valmistetut elektroniset piirilevyt (IMPAeGlass ) Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Tuotekysely  

Elektroniikan tulostaminen lasille on harrastuksemme. Olemme yli 15 vuoden ajan painaneet johtavia kappaleita ja kokonaisia piirejä suoraan lasialustoille. Asiakkaillemme tämä avaa innovatiivisia mahdollisuuksia nykyaikaiseen, korkealaatuisen näköiseen HMI-suunnitteluun. Näin perinteinen painettu piirilevy voidaan korvata lasilla lukuisilla sovellusalueilla.

Levitämme lasiin eri värikerroksia epäorgaanisella ja ennen kaikkea ympäristöystävällisellä keraamisella silkkipainolla. Elektroniikan osalta näitä täydennetään sitten funktionaalisella painatuksella, jossa tulostetaan johdinkiskorakenteita ja elektroniikkapiirejä. Elektroniikan ulkoasu ei ole näkyvissä edestäpäin. Seuraavassa kovettumisprosessissa yksittäiset toiminnalliset kerrokset kiillottuvat ja muodostavat materiaalisen sidoksen.

Tuotamme vastaavat taideteokset itse korkearesoluutioisilla valotusjärjestelmillä. Sarjatuotannossa voidaan toteuttaa jopa 80 µm:n (hienojakoinen) rakenteen leveys.

Elektronisesti funktionalisoitu lasi ja sen painettu piiri kootaan sitten tavanomaisesti SMD-asennuksena. tavallisia QFN- (tai MLF-), SOP- tai SSOP-tyyppisiä mikrokontrollereita voidaan käsitellä ongelmitta.

Tuotekysely