Luettelo

Stingl Systems GmbH

Takaisin luetteloon

Kuilusuojat (Stingl safety door) Stingl Systems GmbH

Tuotekysely  

Stingl-turvaovi - universaali ja turvallinen
Kuilusuojaus modernisointiin ja uusiin rakennuksiin

Erityisesti nykyaikaistamisen yhteydessä olemassa olevissa rakennuksissa, joissa on muuta kuin julkista liikennettä (esim. talon asukkaat ja hotellivieraat), mutta myös uusissa rakennuksissa kuiluaukot on suojattava putoamisen ja putoavien esineiden varalta.

Tähän tarvitaan turvallinen, joustava, täyspintainen ja vakaa ratkaisu. Stingl-turvaovien lähestymistapa näyttää tässä koko vahvuutensa verrattuna perinteisiin ratkaisuihin, kuten rakennusoviin ja OSB-levyihin, seuraavissa kuvissa. Poraamisen ja taputtamisen sijaan se yksinkertaisesti kiinnitetään paikoilleen ja kiinnitetään tiukasti.

Stingl-turvaovien pyöröovet koostuvat puolisuunnikkaasta levysydämestä, ja niitä ympäröi alumiinikehys. Oviaukosta riippuen kääntöpultin lukot voidaan siirtää vaakasuoraan ja kiinnittää. Jos ovipielet ovat liian lyhyitä tai niitä ei ole lainkaan, voidaan vaihtoehtoisesti käyttää muita kynnyskulmaelementtejä, mutta ne on kiinnitettävä kynnykseen tai muurattuun/betoniseinään.

Ovet voidaan kääntää milloin tahansa oikealle tai vasemmalle. Tätä varten tarvitaan vain pieni muutos pystytukiin ja kääntökiinnikkeiden lukkojen siirtäminen.

Stingl-turvaoveen voidaan lisävarusteena asentaa kolmiosainen sivusuoja (käsi-, polvi- ja jalkakaide). Jos avoimella kuilulla on tehtävä erilaisia töitä lyhyellä varoitusajalla ovien ollessa auki, sivusuoja toimii ylimääräisenä putoamissuojana. Kun oven pystytukia tuetaan, oven kynnyksen ja karmin on kestettävä pystysuora kuormitus V = 3,6 kN.

Puristusvoima voidaan tarkastaa silmämääräisesti ja valvoa levyjousien avulla. Stingl-turvaovi voidaan avata ja lukita kuilun ulkopuolelta ja sisäpuolelta neljällä kolmionmuotoisella kääntökiinnikkeellä (2 kpl per ovielementti). Oven leveyden mukaan kynnyksen päälle asetetaan teleskooppiprofiili, joka kiinnitetään. Profiili tarjoaa näin ollen lisäturvaa pystysuuntaisten tukien asentoon.


Tuoteneuvoja: Dirk Schöffler

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Kuilusuojat alueelta

Akseliesteiden kiinnityskannake z-muotoinen

Lattateräksinen pidike tapitusta varten, jolla varmistetaan, että rinta-, polvi- ja jalka-alueen nostimet on kiinnitetty määräysten mukaisesti.

Lattateräs 60 x 3 mm, 250 mm pitkä, sinkitty