Luettelo

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

Takaisin luetteloon

Erityiset ratkaisut NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

Tuotekysely  

BLOHM:n yksilölliset ratkaisut erikoiskoneiden rakentamiseen

Erikoiskoneiden rakentamisessa suunnitellaan ja valmistetaan yksittäisiä järjestelmiä asiakkaan tarpeiden mukaan sarjakoneiden sijaan. Näiden erikoiskoneiden tuotanto asettaa myös toimittajille suuria vaatimuksia tai vaatii yksittäisiä koneenosia ja -elementtejä. BLOHM on ottanut tämän haasteen vastaan ja valmistaa korkealaatuisten vakio-osien lisäksi myös hienostuneita erikoisosia asiakkaiden vaatimusten mukaan. Schleswig-Holsteinin osavaltiossa sijaitsevassa Büchenissä toimiva yritys on toiminut vuodesta 1934 lähtien, ja se on tullut tunnetuksi järjestelmätoimittajana ja vakio-osien valmistajana kone-, stanssaus- ja muotinvalmistusteollisuuden asiakkaille. Kaikki tuotteet, olivatpa ne sitten erikoisratkaisuja tai vakio-osia, kuten porausholkit, valmistetaan sataprosenttisesti Saksassa.
Erikoiskoneiden rakentaminen: Vastaamme asiakaskohtaisiin vaatimuksiin

Monimutkaisten erikoisosien valmistamiseksi henkilökohtaisten eritelmien ja vaatimusten mukaan kokeneilla työntekijöillämme on käytössään nykyaikaisia ja tehokkaita koneita, joilla voimme valmistaa koneenosia kaikista työstettävistä materiaaleista. Nykyaikaiset CAD-työasemat muodostavat vankan perustan toteutukselle, joka yhdessä vuosikymmenten asiantuntemuksemme kanssa edistää optimaalisten tulosten saavuttamista.
Asiantuntevaa neuvontaa laskennasta tuotantoon

Etsitkö erikoisratkaisua, joka on räätälöity optimaalisesti koneellesi tai prosessillesi? Silloin BLOHM on oikea kumppani sinulle! Monen vuoden kokemuksella ja vankalla tietotaidolla olemme oikea yhteyshenkilö, kun on kyse erikoiskoneiden erikoisosista erikoiskoneiden rakentamiseen. Kerro meille ideoistasi ja vaatimuksistasi, niin toteutamme ne mielellämme. Henkilökohtainen ja asiantunteva neuvonta kaikissa vaiheissa - laskennasta tuotantoon ja asennukseen - on meille itsestäänselvyys.


Tuotekysely