Luettelo

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Takaisin luetteloon

Lääketieteen instrumentit Heimerle + Meule GmbH

Tuotekysely  

Keraaminen instrumenttisarja
Tämä keraaminen instrumenttisarja sisältää kaikki työkalut, ja sitä on saatavana kahtena versiona: Kolinsky-harjalla tai N.era-harjalla varustettuna versiona. Kuten kaikki Smile Line -instrumentit, kaikki työkalut koostuvat yksittäisistä osista, jotka voi ostaa erikseen.

Vahausvälinesetti
Täydellinen vahausvälinesetti, joka on varustettu Euroopassa valmistetuilla yksinoikeudella varustetuilla välineillä. Nämä välineet voidaan tietenkin myös purkaa ja vastaavat yksittäiset osat ovat saatavilla erikseen - järkevä investointi!

Yhdistelmäinstrumenttisarja
Kuten kaikki instrumenttisarjat, myös yhdistelmäinstrumenttisarja on täysin modulaarinen. Täydellisten instrumenttien lisäksi löydät myös yksittäisen kahvan, jolla voit luoda oman suosikkisoittimesi!

Micro-Vibes 2
Monikäyttöinen kynän kokoinen instrumentti keraamisten materiaalien sekoittamiseen, vapaiden tilojen tiivistämiseen jne. Mikromoottorissa oleva eksentteri tuottaa mikrovärähtelyjä, jotka takaavat tarkkuuden ja täydellisyyden herkissä keramiikkatöissä.
Saatavana sarjana, jossa on lastan kiinnitys, kaksoiskärjen kiinnitys ja paristo. 3 lisälastaattorin kiinnitystä voidaan tilata lisävarusteena sarjassa tai yksittäin.

Implanttiavaimet
Implanttien ruuvimeisselisarja sisältää 8 erilaista vakiopituista ruuvimeisseliä. Alumiinikuutio on anodisoitu (luonnonväri), lisävarusteena saatavana myös mustaksi anodisoituna. Ruuvimeisseleitä voi tilata yksilöllisesti kahvalla, ilman kahvaa tai puukahvalla; kuutio on myös mahdollista varustaa tarpeiden mukaan.

SIDEKICK
SIDEKICK-ruuvimeisselisarja sisältää 9 mallia (kutakin 3 pituutta), jotka ovat yhteensopivia markkinoiden johtavien implanttijärjestelmien kanssa.
Saatavana "Basic"-versiona, jossa on yksi vakiopituinen ruuvimeisselin pää kutakin järjestelmää varten (9 kpl) tai "Master"-versiona, jossa on kolme eri pituutta kutakin järjestelmää varten (27 kpl).

Tuotekysely