Luettelo

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Takaisin luetteloon

Suodatusjärjestelmät LK Metallwaren GmbH

Tuotekysely  

Räätälöity järjestelmäkokoonpano asiakkaan vaatimusten mukaan

Yksilöllinen laitossuunnittelu standardoiduilla komponenteilla: Tämä on tarjouksemme suodatuslaitosten ja -prosessien käyttäjille. Olipa kyse sitten metalliteollisuudessa, pintakäsittelyssä, autoteollisuudessa tai laitostekniikassa käytettävistä järjestelmäkokoonpanoista, pystymme räätälöimään järjestelmäkokoonpanot täsmälleen tarpeidesi mukaan. Tämä ei koske ainoastaan erikoisominaisuuksia, joihin liittyy erityisten, asiakaskohtaisten väliaineiden käyttö.

Käyttämämme modulaarisen rakenteen ansiosta suodatinjärjestelmät voidaan skaalata suurella mitoitusvälialueella ja integroida olemassa oleviin järjestelmiin melkeinpä mielivaltaisesti myös monimutkaisissa tilatilanteissa.

Kalvopuhdistusjärjestelmämme on erityisen tehokas erityispuhdistusprosessinsa ansiosta, jota voidaan lämmittää lämmönvaihtimilla, sillä se saa suuren osan lämmitysenergiastaan, e.

Käyttämällä erityisen korkealaatuisia materiaaleja, kuten ruostumatonta terästä ja keramiikkaa (kalvoissa), takaamme huomattavasti keskimääräistä pidemmän käyttöiän sekä pitkät huoltovälit, joihin käyttäjälle aiheutuu vain vähän aikaa ja materiaalia.

Lisäkomponentit

  • Monivaiheinen esikäsittely suodatusprosessin helpottamiseksi
  • Esikäsittelyt (kevyen nesteen erotin, lietteenerotin, pussisuodatin jne.)
  • Jälkikäsittelymoduulit: Rikasteen vedenpoisto, loppusijoitustilavuuden pienentäminen
  • Täydellinen palvelu mahdollinen
  • Myynnin jälkeiset palvelut, mukaan lukien LK-kalvopuhdistusaineiden varastointi

Tuotekysely