Luettelo

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Takaisin luetteloon

Tangentiaalinen erotin LK Metallwaren GmbH

Tuotekysely  

Kolmivaiheinen erottelu suurimpaan hyötysuhteeseen

Tangentiaalierottimien toiminta vedenkäsittelyssä on suunniteltu veden, kevyiden nesteiden ja sedimenttien erilaisen virtauskäyttäytymisen ja tiheyserojen mukaan. Yksinkertaiset erottimet erottavat sedimentit nesteestä uppoamalla. Tangentiaalierottimella voidaan keskipakois- ja radiaalivoimia käyttämällä erottaa kevyet nesteet ja sedimentit (jälkimmäiset enintään 5 µm:n partikkelikokoon) samanaikaisesti.

LK-tangentiaalierottimien erityinen tehokkuus perustuu niiden kolmivaiheiseen erotteluun, joka koostuu kevyestä faasista, puhtaasta vesifaasista ja sedimenttifaasista, sekä kaksitoimiseen öljynerottimeen. Korkean rakenteensa ansiosta erottimet ovat pienikokoisia, joten ne voidaan integroida myös ahtaisiin tiloihin.

Lisäksi LK-tangentiaaliset erottimet soveltuvat erinomaisesti esikäsittelyyn myöhempää suodatusta tai muita vedenkäsittelyvaiheita varten; tässä tehtävässä ne voidaan yleensä asentaa jälkikäteen olemassa oleviin laitoksiin ilman komplikaatioita. Tämä on vaihtoehto erityisesti silloin, kun tavoitteena on keventää tehokkaasti myöhempiä menettelyjä. Tangentiaalinen erotin yhdessä kevyen nesteen erottimen kanssa takaa raskaiden ja kevyiden faasien mahdollisimman luotettavan erottelun - erityisesti silloin, kun likaantuminen on suurta ja väliaineita on vaikea erottaa.

Tuotekysely