Luettelo

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Takaisin luetteloon

Koneen- ja laitteistonrakennus LK Metallwaren GmbH

Tuotekysely  

Mieluiten kaikki yhdestä lähteestä!

Olipa kyse sitten muovin tai metallin käsittelystä, ympäristö- tai kemianteollisuudesta: LK Metallwaren rakentaa sinulle juuri sellaisen laitoksen, jonka tarvitset sovelluksiisi yksilöllisten vaatimuksiesi mukaisesti erityisessä teollisuusympäristössäsi.

Voit hyötyä maksimaalisesti vuosikymmenien kokemuksestamme laitosrakentamisessa, jos saat koko laitoksen konfiguroituna ja toimitettuna meiltä - järjestelmäkomponenttien kanssa, jotka tulevat tuotannostamme.

Tässä yhteydessä LK Metallwaren tarjoaa asiakkailleen kaikki järjestelmät, joita tarvitaan kaikkien vesienkäsittelyn kannalta merkityksellisten prosessivaiheiden toteuttamiseen. Tästä on se etu, että voimme koordinoida yksittäiset osajärjestelmät optimaalisesti - sekä mitoituksellisesti että toiminnallisesti - ja yhdistää ne ohjausjärjestelmän kautta. Näin voimme parhaalla mahdollisella tavalla todistaa sinulle, että kokonaisratkaisu voi olla paljon enemmän kuin siihen integroitujen yksittäisten ratkaisujen summa.

Laadukkaan ja erityisen kestävän kokonaisratkaisun viimeistä yksityiskohtaa myöten on oltava mukana asianmukainen palvelupaketti. Tarjoamme sen kokonaisuudessaan: koekäyttö, kokoonpano, opastus, huoltopalvelu, korjaus, käyttö, valvonta ja tietenkin kulutus- ja varaosien toimitus!

Lisäkomponentit

  • Etävalvonta ja laitoksen visualisointi
  • Käyttötilojen visualisointi
  • Vikailmoitusten antaminen tekstiviestillä tai sähköpostilla

Tuotekysely