Luettelo

Eppendorf SE

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Takaisin luetteloon

Pipetinkärjet (epT.I.P.S.® BioBased) Eppendorf SE

Tuotekysely  

Eppendorfin epT.I.P.S.® BioBased, jonka tilavuudet ovat jopa 1250 µl, avaa uusia ovia, jotka tekevät laboratoriotyöskentelystä paljon kestävämpää kokeellisista tuloksista tinkimättä. Käyttämällä toisen sukupolven biopohjaista polymeeriä, joka on valmistettu vähintään 90-prosenttisesti uusiutuvista raaka-aineista (esim. kasviöljyn jalostuksen jätteistä ja jäämistä tai käytetystä ruokaöljystä), näiden pipettikärkien ja suodatinpipettikärkien tuotekohtaista hiilijalanjälkeä on pienennetty merkittävästi. "Yleiset laatusertifikaatit" standardien ja yleisten laatuvaatimusten noudattamisesta, tuotekohtaiset ja eräkohtaiset puhtaustodistukset sekä "ACT-sertifikaatit" (My Green Labin riippumaton ympäristövaikutusten sertifiointi) vahvistavat tunnetun tuotelaadun, jota Eppendorfin pipettikärjiltä voi odottaa. Tähän on lisätty kestävyystekijä, joka merkitsee laboratoriosi hiilijalanjäljen merkittävää pienentymistä, kun käytät näitä pipettikärkiä ja suodatinpipettikärkiä säännöllisesti.

Kuten fossiiliset polypropyleenikärjemme, nämä kärjet valmistetaan erittäin korkeiden laatu- ja puhtausvaatimusten mukaisesti, ja ne on suunniteltu kattamaan kaikki näytteidesi erityisvaatimukset. EpT.I.P.S.® BioBased-pipetinkärjet, ep Dualfilter T.I.P.S.® BioBased- ja ep Dualfilter T.I.P.S..® SealMax® BioBased -suodatinpipetinkärjet vaativat vähemmän voimaa kiinnittämiseen ja poistamiseen, tiivistyvät täysin ja täydentävät täydellisesti Eppendorf-pipettejäsi, joiden kanssa ne muodostavat täysin integroidun pipetointijärjestelmän, joka tarjoaa maksimaalisen tarkkuuden, täsmällisyyden ja toistettavuuden. Ne täydentävät optimaalisesti työnkulkuasi. Lisäksi ne tukevat sinua tekemään laboratoriostasi huomattavasti ympäristöystävällisemmän.
Siitä lähtien, kun öljypohjaiset muoviset kulutustarvikkeet syrjäyttivät lasista valmistetut kulutustarvikkeet, niistä on tullut korvaamattomia laboratorioissa kaikkialla maailmassa: Ne tarjoavat laatustandardit, joita tarvitaan yhä vaativammassa tutkimuksessa. Tässä piilee kasvava haaste kestävyyden kannalta. Siksi Eppendorf keskittyy uusien tuotteiden kehittämisen lisäksi myös uusiin, ympäristöystävällisempiin materiaaleihin. Onnistuimme jopa löytämään uusiutuviin raaka-aineisiin perustuvan polypropeenin, jota käytämme nyt uuden sukupolven pipettikärkien valmistukseen.

Biopohjaisia pipettikärkiä ei valmisteta ainoastaan kestävämmästä lähtömateriaalista, vaan niitä on nyt saatavana myös uudelleenladattavana versiona, joka täyttää samat puhtaus- ja steriiliysvaatimukset kuin perinteiset kertakäyttötelineet. Uudelleenlatausvaihtoehto säästää jopa 54 % fossiilista muovia tavanomaisiin telineisiin verrattuna ja vähentää merkittävästi laboratoriojätteen määrää. Uudet uudelleenlatauslaatikot sopivat täydellisesti tunnettuun epT.I.P.S.® Box 2.0 -laatikkoon.

Näin ollen molemmat seikat - biopohjainen raaka-aine pipettikärkien valmistukseen ja merkittävästi vähentynyt muovin käyttö uudelleenlatauslaitteissa - edistävät osaltaan laboratorion hiilidioksiditaseen parantamista ja laboratoriojätteen määrän vähentämistä.

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Pipetinkärjet alueelta

Pipetinkärjet (epT.I.P.S.®)

EpT.I.P.S.:n - Eppendorfin alkuperäisen "Totally Integrated Pipetting System" - kärjet on sovitettu optimaalisesti Eppendorfin pipetteihin, ja ne täyttävät luonnollisesti myös EN ISO 8655 -standard...

Suodatinvihjeitä (ep Dualfilter T.I.P.S.®)

ep Dualfilter T.I.P.S. -suodatinkärjet - Pipettien ja näytteiden äärimmäinen suojaus aerosolien, pisaroiden ja roiskeiden aiheuttamaa ei-toivottua ja huomaamatonta saastumista vastaan.

ep D...