Luettelo

Eppendorf SE

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Takaisin luetteloon

PCR (Mastercycler® X40) Eppendorf SE

Tuotekysely  

Eppendorf Mastercycler X40 johtaa tavallisen PCR:n uuteen aikakauteen. Sen futuristinen muotoilu on yhdistetty tunnettuun laatuun. Luotettavan alumiinilohkon suorituskyky on kehitetty erinomaista lämpötilahomogeenisuutta varten. 12-sarakkeinen gradientti tarjoaa nopean PCR-optimoinnin. Vanhempien Mastercycler-mallien ohjelmat voidaan helposti tuoda. Käytä ohjelmien siirto-ominaisuutta siirtääksesi pöytäkirjoja muista syklermalleista, jotta voit aloittaa heti. Kaikki ohjelmointi tapahtuu nopeasti, intuitiivisesti ja mukavasti kemikaalinkestävän lasipintaisen kosketusnäytön ja Mastercycler X50:ssä myös käytetyn vakiintuneen käyttöliittymän avulla. Kahvaa voi käyttää yhdellä kädellä, ja SafeLid mukautuu automaattisesti niin, että näytteisiin kohdistuu täydellinen paine haihtumissuojaa varten. Ei ole väliä, käytätkö 0,1 ml:n, 0,2 ml:n putkia ja putkiliuskoja tai PCR-levyjä. Kaikkia PCR-levytyyppejä - jalustaisia, puolijalustaisia ja jalustattomia levyjä - voidaan käyttää.

Seurantaan ja tarkastusketjuihin voit liittää Mastercycler X40:n suoraan Visonize LabSuite -palveluun, ja yhdistämällä useita Eppendorf Visionize -laitteita voit muuttaa laboratoriosi digitaaliseksi laboratorioksi.

Kaikki tämä termosyklerissä, joka on vain hieman paperinpalaa suurempi ja painaa vain 7,25 kg.

Kestävyys on tärkeää, joten Mastercycler X40 toimitetaan vakaassa, suojaavassa pahvilaatikossa. Mukana tuleva lyhyt käyttöohje riittää PCR:n aloittamiseen välittömästi, ja täydellinen käyttöohje on saatavana digitaalisena versiona, johon pääsee käsiksi laitteessa olevan QR-koodin avulla.

Ergonomian parantaminen koko laboratoriossa

Ergonomia ulottuu paljon pidemmälle kuin vain "ergonomisesti suunniteltu tuoli". Me Eppendorfilla aloimme optimoida laboratoriolaitteitamme ergonomian kannalta 1970-luvun alussa.

Vuonna 2003 lanseerasimme PhysioCare Concept® -konseptin, jossa keskityimme ergonomisiin nesteenkäsittelylaitteisiin, kuten pipetteihimme.

Nykyään Eppendorf PhysioCare Concept on laajentunut kattamaan monia laboratoriotuotteita, kuten PCR-syklerit. Tavoitteenamme on tarjota kokonaisvaltainen ratkaisu, jonka avulla laboratoriosi työnkulku voidaan sovittaa yhteen terveytesi ja hyvinvointisi kanssa.

Eppendorf Mastercyler -malliston osalta tämä tarkoittaa seuraavaa:
' Ergonomisesti muotoiltu kannen sulkeminen
' Matala melutaso miellyttäviin työskentelyolosuhteisiin työpöydässä
' Pieni tilantarve, jotta laite voidaan sijoittaa suoraan käden ulottuville työpöydässä
' Standardoitu "käyttöliittymäkonsepti" laitteiden intuitiiviseen käsittelyyn
' Ohjattu ohjelmisto helppoon käsittelyyn

Yksinkertainen, intuitiivinen dokumentointi ja seuranta

eLabJournal® Electronic Lab Notebook tarjoaa intuitiivisen ja joustavan ratkaisun tutkimuksen dokumentointiin ja tutkimustietojen seurantaan, mukaan lukien optimaaliset PCR-syklerin lämpötilat ja tulokset. Paranna tehokkuutta dokumentoitaessa, järjestettäessä, haettaessa ja arkistoitaessa kerättyjä tietoja. Maksuttomien eLabJournal-lisäosien avulla voit laajentaa eLabJournalin toiminnot täysin integroiduksi laboratoriotietojen hallintajärjestelmäksi.

Tehokas laboratorio- ja laitehallinta VisioNize® Lab Suiten avulla

Oletko kiinnostunut valvomaan laboratoriolaitteitasi ja vastaanottamaan ilmoituksia esim. laitteiden hälytyksistä? Digitaalinen, yhdistetty laboratorio tarjoaa vielä enemmän.

Saat käyttöösi modulaarisen valikoiman digitaalisia palveluja ja voit valita, mikä sopii juuri sinun laboratoriollesi. VisioNize Lab Suite tarjoaa kaiken, mitä tarvitset laboratoriopäällikkönä tai tutkijana aloittaaksesi laboratoriosi digitaalisen hallinnan näyteturvallisuuden, vaatimustenmukaisuustarpeiden ja kunnossapidon hallinnan parantamiseksi.

Tuotekysely