Luettelo

Eppendorf SE

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Takaisin luetteloon

Laboratoriolevyt (PCR twin.tec plate BioBased) Eppendorf SE

Tuotekysely  

Eppendorf twin.tec® PCR-levyt on suunniteltu toistettavissa oleviin korkealaatuisiin tuloksiin robottijärjestelmissä. Niissä yhdistyvät erittäin ohutseinäiset polypropyleenikaivot, jotka mahdollistavat optimaalisen lämmönsiirron näytteeseen, ja vankat polykarbonaattirungot, jotka takaavat suuren jäykkyyden ja geometrisen vakauden.

Uudet biopohjaiset levyt avaavat uusia ovia, joiden avulla laboratoriotyöskentelystä voidaan tehdä paljon kestävämpää ilman, että nykyisiä protokollia tarvitsee validoida uudelleen, kun siirrytään perinteisistä levyistä.

Ne on valmistettu biopohjaisista uusiutuvista raaka-aineista valmistetuista polymeerihartseista. Tuotantoprosessi noudattaa massatasapainoa, jossa fossiiliset öljyt korvataan toisen sukupolven uusiutuvilla raaka-aineilla (esim. metsätalouden jätteillä ja tähteillä, kasviöljyjen jalostuksella tai käytetyillä ruokaöljyillä). Näin syntyvät biopohjaiset polymeerit ovat kemiallisesti identtisiä fossiilisista öljyistä valmistettujen polymeerien kanssa. Näin voimme tarjota sinulle samat erinomaiset tekniset ominaisuudet kuin tavanomaisilla levyillämme.

Tuotantolaitoksillamme on ISCC (International Sustainability & Carbon Certification) -organisaation myöntämä ISCC PLUS -sertifikaatti.

Tuotteiden korkea tarkkuus taataan ainutlaatuisella suunnittelulla ja erityisellä valmistusprosessilla. Jokainen yksittäinen levy on erittäin tarkka osa työnkulkuasi, mikä takaa optimaalisen toistettavuuden.

Laserkaiverrettujen eränumeroiden ja vanhenemispäivämäärien ansiosta twin.tec Trace PCR-levyt BioBased sopivat erinomaisesti monimutkaisiin analyyseihin, automatisoituihin korkean läpimenon sovelluksiin ja säänneltyihin työnkulkuihin. Ne tukevat jäljitettävyyttä ja dokumentointia auditointeja varten.

Suuren läpimenon ja vaatimustenmukaisuuden lisäksi näissä mikrolevyissä on myös laserkaiverrettu optinen ohjainverkko ja OptiTrack®-matriisi kuoppien nopeaa kohdentamista varten manuaalisen pipetoinnin aikana.

Kaikkiin Eppendorf-levyihin on saatavana räätälöityjä viivakoodeja - löydät Barcode Wizard -ohjelmamme täältä.

Kaikki Eppendorf twin.tec -levyt ovat "PCR-puhdasta", ts. ne ovat PCR-puhtaita. ne on testattu riippumattomassa ja akkreditoidussa laboratoriossa, ja ne on sertifioitu vapaiksi erilaisista yleisistä PCR-kontaminaatioista, kuten DNA:sta, RNA:sta, DNaasista, RNaasista ja PCR-inhibiittoreista. Näiden mikrolevyjen avulla voit luottaa tuloksiisi mahdollisimman paljon.

Tuotekysely