Luettelo

Ruhrgetriebe KG

Ruhrgetriebe KG

  • DIN ISO 9001 2015

Ruhrgetriebe KG

  • DIN ISO 9001 2015

Takaisin luetteloon

Vaihdemoottorit, joissa on ohjain ja pulssigeneraattori (Smart Line E250) Ruhrgetriebe KG

Tuotekysely  

Edut
Smart-sarjan taajuusmuuttajia käytetään aina, kun tarvitaan muuttuvia nopeuksia, erilaisia vääntömomentteja tai sijaintitarkkuutta. Täydelliset järjestelmämme, jotka koostuvat sähkömoottorista (asynkroni- tai synkronimoottori), vaihteistosta (mato- tai planeettavaihteisto) ja älykkäästä käyttöohjaimesta, voidaan mukauttaa vapaasti asiakkaan ja sovelluksen vaatimuksiin. Olipa kyse sitten yksinkertaisesta nopeuden säädöstä potentiometrin avulla tai saumattomasta integroinnista tuotantojärjestelmiin eri kenttäväylien avulla - Smart-sarjasta löydät oikean ratkaisun jokaiseen tilanteeseen. Mutta myös ilman ulkoista ohjausta monet prosessivaiheet ja parametrit voidaan jo toteuttaa taajuusmuuttajajärjestelmään integroidulla Soft PLC:llä. Asentotarkkuudesta ja sovelluksesta riippuen on mahdollista joko käyttää taajuusmuuttajan ohjaustekniikkaa, joka mahdollistaa 1:200:n pyörimisasentoalueen, tai liittää moottoriin pulssienkooderi.
Yli 10 eri vaihteistotyypin ja yli 70 eri vaihtoehdon ansiosta innovatiivisia ratkaisuja löytyy vääntömomenttialueilta 5 - 165 Nm.


Vaihtoehdot
Manuaalista ohjausta suosiville on tarjolla laaja valikoima kalvokäppäimistöjä, käsikäyttöisiä ohjausyksiköitä tai kosketuspaneeleita lisävarusteina. Parametrointi tai käyttöönotto voidaan suorittaa valinnaisesti PC-ohjelmiston tai Bluetooth-liitännän kautta.


Tuoteneuvoja: Ihr Produktberater

Tuotekysely