Luettelo

KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • KTA
  • RCCM
  • ABS

KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • KTA

Takaisin luetteloon

Grain Flow -taonta maksimaalista vakautta ja turvallisuutta varten KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

Tuotekysely  

Rakeenvirtauksen takominen kriittisiin ja vaativiin sovelluksiin ja ympäristöihin

Taonnoissa on puun kuiturakenteen kaltainen raevevirtaus, joka johtuu taontaprosessin aikana tapahtuvasta plastisesta muodonmuutoksesta. Oikea suuntaus raevevirtauksessa voi parantaa takeiden fysikaalisia ominaisuuksia.

Arkipäiväisiä esimerkkejä takeista ovat autojen pyöränpultit tai tuuliturbiinien ruuvimutterit(katso niitä tarkemmin, kun näet sellaisen: lapojen kiinnityspultit, ankkuripultit)! Muita esimerkkejä ovat kaikenlaiset kiinnittimet ja nostimet, kuten taotut koukut, silmukkapultit ja ketjunlenkit.

Taotut osat ovat myös osa monimutkaisia kokoonpanoja, kuten telaketjuja, linja-autojen ja junien nivelsokkeleita, hydrauliikkajärjestelmiä ja nostolaitteita sekä hammaspyöriä (taottuja aihioita), hammasrattaita, rullia, pidikkeitä ja tukia.

Valmistettu Saksassa eurooppalaisesta primaarimateriaalista

KB Schmiedetechnik GmbH on länsisaksalainen pudotussepänliike, joka on erikoistunut piensarjatuotantoon 200-130 kg:n yksikköpainoisista ja enintään 600 mm:n pituisista suljetun muotin takomateriaaleista:

hiili-, seos- ja ruostumattomasta teräksestä, duplex-teräksestä, titaanista ja nikkelipohjaisista superseoksista, kuten Hastelloy®, Incoloy®, Inconel® ja myös Monel®.

Taottuja osia kaikkeen, minkä on oltava vakaata ja turvallista! Esimerkkejä:

Kuljetustekniikka

Ketjuelementit, ketjunlenkit, ketjujen osat, trukkien ketjujen päätylenkit, kuljetinketjut, osat ketjukuljettimiin/kaukokuljetinketjuihin, ketjupyörän aihiot ja ketjupyörät kuljetinketjuihin, telaketjut, rullat, kannattimet

Nostolaitteet

Hydrauliset komponentit, Nostolaitteet/ kiinnityspisteet, Nostolaitteet/ kiinnityspisteet, Nostotekniikka ja hihnat, Liitoselementit, Kiinnittimet/ koukut/ puristimet, Sakarat/ silmukkapultit, Liitoselementit

Kannattimet ja pidikkeet

Kannattimet eri käyttötarkoituksiin, siviili- ja sotilaskäyttöön, erikoisruuvit

Esimerkkisovellukset

Teollisuustrukit, kuten haarukkatrukit, telaketjuajoneuvot, sotilasajoneuvot, aseet/asejärjestelmät, kuljetinjärjestelmät, telakan vaatimukset, laivanrakennus, meritekniikka, erikoiskoneiden rakentaminen, infrastruktuuri/rakennusteollisuus

Mekaaniset turvakomponentit: suljetussa muotissa taotut!

KB Schmiedetechnik Hagenissa, Länsi-Saksassa.

 

 


Tuoteneuvoja: Dennis Weskamp

Tuotekysely