Luettelo

Gmöhling Transportgeräte GmbH

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut

Takaisin luetteloon

Kaappivaunut (G®-CUP E 272) Gmöhling Transportgeräte GmbH

Tuotekysely  

Anodisoidusta alumiinista valmistetut kaappivaunut G®-CUP E 272

Gmöhlingin kaappivaunu pystyy kaikkeen, riippumatta siitä, missä sitä käytetään. Sairaalat ovat jo vuosia luottaneet siihen likaisten ja puhtaiden liinavaatteiden kuljetus- ja säilytysvaununa, leikkaussalivaununa ja ruokailuvaununa. Kaappivaunua voidaan käyttää myös steriloitujen materiaalien kuljetukseen tai steriileissä tiloissa.
Yksityiskohtia myöten harkittua suunnittelua, joka on osoittautunut hyväksi sairaaloiden päivittäisessä työssä kaikkialla maailmassa.
Anodisoitu kaappivaunumme täyttää myös korkeimmat hygieniavaatimukset ja tekee vaikutuksen helppokäyttöisyydellään ja puhdistettavuudellaan, kestävyydellään, muunneltavuudellaan, ergonomisella täydellisyydellään ja ensiluokkaisella laadullaan.
Tämän vaunun käyttöalueet ovat erittäin monipuoliset. Se soveltuu yhtä hyvin käytettäväksi sisäisenä työkaluvaununa, pukuvaununa teatterissa, oopperassa, elokuvissa ja näytöksissä, liikkuvana toimistona sekä kouluissa ja julkisissa laitoksissa.
Monikäyttöinen kaappivaunumme voidaan konfiguroida tarpeen mukaan.
Alla on yleiskatsaus kaappivaunun erityiseen rakenteeseen.

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Kaappivaunut alueelta

Kaappivaunut (G®-CUP light E 2601)

Avokaappivaunu on luotettava kuljetus- ja säilytysvaunu kaikkiin käyttötarkoituksiin.Se sopii erinomaisesti ahtaisiin tiloihin.Avokaappivaunu mahtuu mihin tahansa kapeaan tilaan ja takaa optimaalis...

Kaappivaunu

Avokaappivaunu on luotettava kuljetus- ja varastovaunu kaikkiin tarkoituksiin. Se on ihanteellinen ahtaissa tiloissa. Avokaappivaunu sopii mihin tahansa kapeaan tilaan ja takaa optimaalisen yleisku...