Luettelo

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Takaisin luetteloon

Galvanointialan urakkatyöt Heimerle + Meule GmbH

Tuotekysely  

Sopimuksen mukaisen galvanoinnin palvelut

Heimerle + Meule tarjoaa sopimusgalvanoinnin alalla kahta hyväksi havaittua prosessia: teline- ja nauhagalvanointia.

Teline-janauhagalvanointi
Teline- ja nauhagalvanoinnin avulla elektroniikan, lääketieteellisen tekniikan, korujen ja optiikan sekä kirjoitusvälineiden tuotteiden pinnat voidaan viimeistellä täydellisesti. Kullan, kultaseosten, hopean, kuparin ja nikkelin lisäksi myös muita arvokkaita materiaaleja, kuten rodiumia, palladiumia ja platinaa, on saatavana yksittäisinä kerroksina tai yhdistelminä.

Nauhapinnoitus
Yksilöllisten hopean, kuparin ja nikkelin valmistusprosessien ansiosta nauhapinnoituksessa voidaan menestyksekkäästi jalostaa nauhapinnoituksessa valmiiksi leimattuja yhtenäisiä tai litteitä, jopa 110 mm:n levyisiä jatkuvia nauhoja. Hopeoinnissa voidaan päällystää useita liuskoja yhdeltä tai molemmilta puolilta.

Tehokkaiden tuotantotilojen, nykyaikaisen testauslaboratorion ja hyväksi havaitun analytiikan sekä sertifioidun laadunhallinnan avulla Heimerle + Meule takaa rajoituksettoman toimitusvarmuuden ja lyhyet läpimenoajat sekä tasaisen tuotelaadun. Kattava ympäristönsuojelu on meille itsestäänselvyys. Kuparisulattojen kanssa tehtyjen pitkäaikaisten sopimusten ansiosta pystymme kierrättämään jalometalleja sisältävän ei-rautapitoisen leimausjätteen sekä galvanointiromun ammattimaisesti - palvelua, jota tarjoamme mielellämme asiakkaillemme.

Tuotekysely